Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
95.000 Ft/hó

Ispotály utca

Debrecen  58 m2, 2 szoba + 1 félszoba
Tatár Zsolt, +36/70-672 Mutasd

részletek

Debrecen, Ispotály utcán kiadó tégla társasházban nem földszinti, jó levegőjű, világos, teljesen felújított 58 m2-es 2,5 szobás lakás, berendezett 20 m2-es nagyszoba, 16 m2-es szoba és 10 m2-es félszoba max. 3 személynek, lehetőleg hosszabb távra. A lakás kényelmes, mindennel felszerelt, gyors Internet, TV-csomag, nagy hűtő-fagyasztó, mosógép, mikró, porszívó, színes TV, stb. A LAKÁS REZSIJE NAGYON ALACSONY!!! pl. a gázszámla csak havi 6-10 e. Ft télen is, rendes fűtés mellett (újak a konvektorok)!!! UPC Internet és Tv csomag 3899 Ft/hó, a közös költség 5400 Ft/hó, így átlagban a teljes lakás havi rezsi nyáron csak 19000 Ft/hó, télen csak 27000 Ft/hó mindennel együtt, nem egyfőre, az egész lakásé!!! A teljes lakás bérleti díja 95000 Ft/hó vagy szobánként is bérelhető, arányos bérleti díjért. 1 havi kauciót kérek beköltözéskor, amely esetleg 2 részletben is fizethető. Ha hárman bérlik, akkor fejenként a bérleti és rezsi költség együtt nem több nyáron 38000 Ft, télen 41000 Ft-nál!!! (Az előző 1 év összes rezsi költsége alapján számolva) ELŐNYE A LAKÁSNAK, hogy többnyire átlagosan bútorozott (de újakkal is tart a cseréje), ezért az állag megóvásra nem kell különösebben odafigyelni, mint a csak új bútorokkal berendezett lakásnál! Továbbá a tulaj felügyelete is laza és a rend fenntartása is abszolút lakókhoz igazodó, nincs kötelező takarítás, rendrakás! (pl. takarítani hetente vagy szükség szerint is elég). Itt úgy élhetsz, mintha otthon laknál! Átlagos életvitelű diáknak, dolgozónak ideális lehet, max. 50 éves korig. Belváros közel, boltok, Nagy-állomás, Busz pályaudvar, villamos, troli, buszok jó közlekedéssel. Rugalmasan megnézhető előre egyeztetve. Telefonon érdeklődni a számon minden nap 8-20-ig lehet. Szobatiszta macska hozható. Parkolás az utcai parkoló helyen ingyen. Ha nem tudom felvenni, kérem hívjon később. Köszönöm!


Közlekedés egyéb: Jó közlekedéssel, villamos, troli,
buszmegálló, buszállomás,
Vonat-állomás a közelben.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások