N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
110.000 Ft/hó

Iparkamara utca

Debrecen  60 m2, 2 szoba
Molnár Evelin, +36/30-205 Mutasd

részletek

Belvárosi, Napfényes, Csendes, Erkélyes lakás zöld park mellett. A Petőfi térnél, a belvárosban, mégis csendes helyen, bekamerázott, biztonságos utcában kiadó 60 nm-es lakás. Tágas nappalija és hálószobája, étkezős-spejzos konyhája, a külön wc és fürdő igazán kényelmessé teszik a lakást. A hallban dolgozó/tanuló asztal és nagyméretű beépített szekrény van, a fürdő és wc külön nyílik, a konyhában speiz és étkezőasztal található. Az erkély a csendes utcára néz. A lakás zárt folyosóról nyílik, ahol külön beépített szekrény van.
A lakás első emeleti, gyönyörű lépcsőházban van, biztonsági beléptetéssel, lift van. A lakás teljes rezsije mindennel együtt összesen kb 30.000 ft (ebben benne van minden: víz, gáz, villany, kábeltv, internet, közös költség). A villamosmegálló pár lépésnyire található, mely a város minden fő csomópontját érinti, az egyetem, a kórház 15 perc alatt elérhető. Vasútállomás 1 megálló. Minden helyiség ablakos, így nagyon világos a nap minden szakában. Teljesen felszerelt: mosógép, hűtő, beépített szekrény, porszívó, ruhaszárító, vasaló, tányérok, poharak, edények, stb. Kábeltv, internet már bekötve. Szupermarket 2 percnyire. Kérésre további berendezési tárgyak, kiegészítők is megbeszélhetőek.


Környék egyéb: Piac utca, vasútállomás, Nagytemplom
Közlekedés egyéb: villamos,busz fél percnyire

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások