Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
95.000 Ft/hó

Gáborjáni Szabó Kálmán utca

Debrecen  48 m2, 2 szoba
Pásztor Adrienn, +36/30-844 Mutasd
Az albérlet adatai
Épület típusa Tégla Lakás
Bérleti díj 95 000 HUF / hó Árfigyelés
Kaució 190 000 HUF
Rezsiköltség 25 000 HUF / hó
Közös költség Nincs
Méret 48 m2
Szobák száma 2 szoba
Különnyíló szoba 2
Berendezés Részben berendezett, gépesített
Emelet 3
Lift Nem
Kilátás Utcai
Minimum bérlési idő Legalább egy év
Beköltözhető 2019-07-01
Lakás adatai
Város Debrecen
Kerület rész Dobozi lakótelep
Ingatlan címe Gáborjáni Szabó Kálmán utca
Ingatlan állapota Felújított
Komfort fokozat Összkomfort
Fűtés MIKA kazán
Melegvíz Gáz
Konyhai szellőzés Elszívó és ablak
Ház jellege Lakótelepi
Parkolási lehetőség Fizetős parkoló övezet
Építés éve 1972
Épület szintjei 4
Belmagasság 3 cm
Internetszolgáltató Digi
Kábeltévé szolgáltató Digi

részletek

Debrecenben a Műszaki Egyetem közelében a Gáborjáni Szabó Kálmán utcában 48nm-es 1+1 szobás új állapotú lakás bútorozottan kiadó.
A lakásban a helyiségek külön nyílóak, a folyosóból nyílik egy nagy szoba amibe beépített szekrény található, ami rendkívül praktikus a nagy pakolási lehetőség miatt, a szobában klíma is van, illetve két éve átalakításra került a fűtési rendszer így konvektor helyett Parapet kazán és az ahhoz tartozó radiátorok szolgáltatják az állandó hőmérsékletet a szobákban. A konyha gépesített, a fürdőszobában pedig még törölköző szárító is van. A kisebbik szobában is található egy beépített szekrény ami szintén nagyon sok dolog tárolására alkalmas. Külön nyíló spájz is van a lakásban. A lakás teljes bútorzatával kiadó, illetve megállapodás szerint ez változtatható. A lakáshoz saját pincerész is tartozik. A parkolás a ház előtt a közös parkolóban megoldható. A Műszaki Egyetem kb. 3 percre van, illetve Gimnáziumok Ovodák, Bölcsődék is találhatók a közelben. A központ 15 perc sétára van, a közelben található Lidl is. A lakás nagyságából és a szobák jó elrendezéséből kifolyólag, illetve Jó Állapota miatt ajánlom Magukra Igényes pároknak, fiataloknak -idősebbeknek egyaránt, diákoknak, kis családoknak. Állat tartása a lakásban nem lehetséges!!
2 havi kaúció szükséges!

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások