Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
100.000 Ft/hó

Dózsa György utca utca

Debrecen  56 m2, 1 szoba + 1 félszoba
Gacsal László, +36/20-428 Mutasd

részletek

Debrecen frekventált helyén, a Dózsa György utcában egy 56 m2-es 2 emeleti liftes, gázkonvektoros, redőnyös (új fa ablakos) alacsony rezsijű lakás kiadó. 2 szoba, nagy konyha, WC + fürdő külön, nagy spajz, hatalmas erkély, és külön tároló helység (pl.: kerékpár) is tartozik hozzá. A beépített szekrények , rengeteg pakolási lehetőséggel bírnak. A konyha modern (felújított), minőségi tűzhellyel és mosogatógéppel felszerelt. A klíma a meleg napokat, a plazma TV a unalmas estéket szolgálja. A hálószoba üres, benne beépített tükrös szekrény, hogy a saját ágyát (amit hoz) élvezhesse a bérlő. A hűtőszekrény, mosógép, mikró szintén nem része a berendezésnek, saját beszerzés vagy megegyezés alapján megoldható. Magára, és a környezetére igényes párok jelentkezését várjuk. 1,5 havi kaució szükséges. Cigaretta nem kívánatos ! Számlát is biztosítok.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások