N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
60.000 Ft/hó

Domokos Lajos utca

Debrecen  36 m2, 1 szoba + 1 félszoba

részletek

Debreceni egyetemhez közeli, másfél szobás, felújított lakás nagyszobája, alacsony rezsivel, akár 2 diáklánynak, hosszú távra kiadó. A lakás félszobájában egy diáklány lakik.

A lakás világos, csendes, kimondottan tanulni vágyóknak ideális. A lakástól 2 perc sétára található az egyetemi buszjárat megállója.

Teljesen bútorozott, a hatalmas nagy szekrénytől kezdve, az evőeszközökön át, az olvasólámpa izzójáig. Van automata mosógép, fagyasztós hűtőgép, porzsák nélküli porszívó, takarítóeszközök, vasaló vasalódeszkával. A konyhában: mikró, kenyérpirító, vízforraló, edények, tányérok, evőeszközök. Gyors, wifis internet is van.

A lakás parkettázott, könnyű takarítani. A padlón szőnyegek, a falon falvédő található. Nagy, pakolós szekrények mind a két szobában. Külön rész van kialakítva a könyveknek, jegyzeteknek és van egy-egy fehérneműs komód is.

Új, tömörfenyő ágyak új matracokkal és matracvédővel. Mind a három leendő lakónak saját íróasztala (lámpával), könyvespolca és éjjeliszekrénye van az ágya mellett (olvasólámpával).

A rezsiköltséget a mért órák alapján elszámolt csekkek alapján kell fizetni. A közös költség a városban az egyik legalacsonyabb. A fűtés szabályozható.

Kaució: 2+1 hónap.

Költözhető: azonnal.

A bérleti díj havonta és fejenként értendő.

Megtekinthető: időpont egyeztetést követően bármikor. Időpontot akár telefonon, akár üzenetben lehet egyeztetni velem, minden nap olvasom az üzeneteket.

Telefonon minden nap 10–22 óra között vagyok elérhető.

Várom érdeklődését!


Közlekedés egyéb: 22, 24 egyetemi busz kb. 50 méterre

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások