Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
600.000 Ft/hó

Daróczi Vilmos utca

Debrecen  333 m2, 5 szoba + 1 félszoba
Kőnig Zsolt, +36/70-350 Mutasd

részletek

Tulajdonostól kiadóvá vált egy 2010 - ben épült igényes kivitelezésű, két szintes kertes családi ház. Az épület felső szintjén van 3 hálószoba egyenként több mint 20 m2, egy nagy fürdőszoba és gardrób. A földszinten nagy nappali, egy hálószoba, konyha étkező, kamra, dolgozó szoba, nagy fürdőszoba és vendég wc található. A dupla garázs két nagyobb autó befogadására képes, kb. 36m2 nagyságú.
Az épület fűtés költsége igen kedvező, köszönhetően a beépített anyagoknak a szigetelésnek és a fűtés rendszernek. Klimatizált és riasztóval ellátott.
Extrái:Vízteres kandalló a nappaliban , infraszauna az emeleti fürdőszobában és kinti 30 m3 medence ( fűthető ).
A ház a nagy tereknek és a magas belmagasságnak (fsz.3m,em2,8m) köszönhetően sokkal tágasabb mint a fotókon.
Az épülethez tartozik egy parkosított kert és gyümölcsös.
Az épület teljesen bútorozott, de igény szerint bútor nélkül is bérelhető.
3 hónap kaució szükséges, 2019.04-től kiadó.


Környék egyéb: Nemzetközi iskola és futball akadémia

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások