Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
120.000 Ft/hó

Arany János utca

Debrecen  70 m2, 2 szoba

részletek

Debrecenben a Piac utcától pár percre, 69 nm-es, 2 nagyszobás földszinti lakás kiadó fizetőképes bérlőknek, akik igényesek a környezetükre és tudják tisztán tartani. Fűtése gázcirkó, az ablakok hőszigeteltek és redőnyösek, a fürdő a WC-vel közös és zuhanyzós. Parkolni az utcán lehet, de párezer Ft-ért bérlet váltható. Pince is tartozik hozzá. Kiskedvenc megbeszélhető.
Bérleti díja: 120.000Ft/hó + 2 havi kaució.

+

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások