Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
230.000 Ft/hó

Kánai út út

Budapest xi. kerület  70 m2, 2 szoba + 1 félszoba

részletek

Budán, zöldövezetben a XI. ker. Tóváros lakóparkban , 70 m2-es, 2 + 1 félszobás, világos, 2. emeleti lakás igényes megbízható, nem dohányzó bérlőnek, hosszú távra decemberi beköltözéssel kiadó (2 hó kaució szükséges). A lakás frissen van festve és a nappali szőnyeg is cserélve lesz. Pároknak, kiscsaládosoknak is egyaránt alkalmas. A lakás gépesített, 2 WC-vel, beépített bútorokkal, fancoil hűtés-fűtéssel ellátott, és minden fogyasztás egyedi mérőórák alapján mérhető. A rezsi közösköltséggel együtt 35-40e Ft . A lakáshoz tartozik, tároló és parkoló is a teremgarázsban.

A lakóparkban 5 perc sétára kiváló sportolási lehetőségek a Sport 11-ben (33 m-es uszoda, tenisz, foci, squash, gym) sőt akár horgászat is. A lakóparkban étterem, kávézó, pizzéria és virágbolt is van. TESCO és SPAR biciklivel is max. 10 perc.

Közlekedés nagyon jó a házhoz közel áll meg a 187-es busz, mely a Móricz Zs.körtérre visz, a 41-es villamos, a Batthányi térre, valamint 5 perc séta a 141-es busz, mellyel a Kelenföldi pályaudvarra juthatunk.


Közlekedés egyéb: Leírásban

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások