N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
110.000 Ft/hó

Görgey Artúr út

Budapest iv. kerület  30 m2, 1 szoba
Igazság Blanka, +36/30-321 Mutasd

részletek

Újpest zöldövezetében kiváló közlekedéssel (Újpest Központtól 10 percnyi villamossal, Nyugati pályaudvar 10 perc vonattal), teljesen felszerelt 1 szobás (30 nm) lakás tulajdonostól kiadó maximum 2 nem dohányzó főnek, minimum 6 hónapra! Kisállat nem megengedett sajnos. A lakás világos, IKEA-s butorokkal fiatalosan berendezett. Az ablakok a csendes utcára néznek, a társasházhoz egy kis kert és közös tároló is tartozik. Parkolás az utcában ingyenes. Gyalog a Stop Shop 10 percre van. A környéken található Spar, OBI, Kaisers's, Jysk, Pepco, fodrászat, zöldség-gyümölcs üzlet, kisebb élelmiszerboltok, gyógyszertár. A lakás gépesítve (mikró, hűtő, villanytűzhely, páraelszívó, mosógép, porszívó, igény esetén tv,taposógép) és teljesen bútorozottan kerül bérbeadásra. A konyha amerikai típusú, két bárszékkel és konyhai felszerelésekkel (tányérok, poharak, evőeszközök, stb... ), a fürdőszoba zuhanytálcás. A rezsi havonta kb 15.000,- forint (k.ktg:5000,-).  Minden költség fogyasztás alapján kerül elszámolásra. Az internetet a UPC szolgáltatja.
Jelentkezéseket üzenetben várom! :) Kéthavi kaucióval és egy havi bérleti díjjal szeptember 1-től költözhető. A bérleti díj havi 110.000,-

Egyetem közeli:
Károli Gáspár Református Egyetem - KRE ÁJK ( 0.965 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások