Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
130.000 Ft/hó

Távíró utca

Budapest, IX. Kerület  41 m2, 1 szoba + 1 félszoba
Kalász Zsuzsanna, +36/20-583 Mutasd

részletek

Budapest egyik közkedvelt részén a József Attila lakótelepen kiadó egy másfél szobás felújított, fiatalos, zöldövezeti,második emeleti, klímás, erkélyes lakás. A két szoba egymásból nyílik, külön konyha, fürdőszoba és wc egyben. A felújítás óta egy bérlője volt a lakásnak, akik gondosan vigyáztak rá, így egy megkímélt, igényes lakóteret talál a következő bérlő. Bútorozatlan, részben gépesített (villanytűzhely). Kiváló tömegközlekedés, infrastruktúra. Pár perc a Határ út és a Pöttyös utca megállók. A buszmegálló a ház előtt található ahonnan pár perc alatt elérhető a Pöttyös utca. Rövid séta távolságra található több bolt (Spar,Lidl), bank, posta, pékség, gyógyszertár.
Dohányzás, kis állat tartás nem megengedett. Diákokat nem tudunk fogadni. Ingatlanközvetítők kérem ne keressenek!

Közlekedés: Metro 3 kék
Közlekedés egyéb: Villamosok 3,37,51,52 Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE GYFK ( 1.268 km )
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola - TKBF ( 0.534 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások