Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
175.000 Ft/hó

Tagló utca

Budapest, IX. Kerület  60 m2, 3 szoba

részletek

IX. kerületben, jó tömegközlekedés mellett, a Tagló utcában, kiváló elosztású, FRISSEN FELÚJÍTOTT, 60nm-es, 3 külön nyíló szobás, részben berendezett, gépesített, 2. emeleti (lift nincs) lakás hosszú távra!

Bérleti díj: 175.000Ft/hó
Közös költség: 15.000FT/hó
Rezsi: fogyasztás alapján

3 teljesen külön nyíló szoba és egy közös nappali-konyha található benne. Mindenhol új, világos festést kapott. A lakásnak 3 irányban vannak ablakai, igy egész nap világos. A szobákban és a konyhában a burkolat is új. A teljes elektromos rendszer felújított, mindenhol modern LED világítás. A fűtés energiatakarékos minigázkazánnal lett kialakitva. Az egyik szobában pedig maradt a klasszikus gázkonvektor. Műanyag nyílászárók és redőny található mindenhol. Gépesített (tűzhely, hűtő, mikro, mosógép, mosogatógép).

Mérőórák mindenhez külön a lakásban. A havi rezsi a felújítás előtt kb 50-60 ezer Ft volt. Ez valószínűleg csökkent. Fogyasztáshoz igazitva megállapíthatunk egy fix havi összeget.

Az utcában két társasház található, valamint egy rendőrségi telep. Ennélfogva nyugodt, biztonságos utca. A lakók rendesek és segítőkészek. Különösen a ház "Magdi anyusa". A közlekedés kiváló, a háztól 1 perc sétára, a Tagló utca és a Soroksári út kereszteződésnél 23-as, 54-es, valamint a Hév megállója van, mellyel 2 perc alatt elérhető a Közvágóhid, max. 10 perc alatt a Boráros tér. A ház maga kissé oldschool, de tiszta és rendezett, a lakás pedig szép és modern. A házhoz tartozik egy közös kert is, valamint egy pince, amiben megegyezés szerint akár biciklit is lehet tárolni.

Azonnal költözhető 2 havi kaucióval + 1 havi bérleti díjjal!

www.renthungary.hu

Közlekedés: 4-es 6-os villamos
Környék egyéb: Boráros tér, Soroksári út, Mester
utca
Közlekedés egyéb: 51-es villamos

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások