Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
180.000 Ft/hó

Soroksári út

Budapest, IX. Kerület  68 m2, 2 szoba + 1 félszoba
Az albérlet adatai
Épület típusa Tégla Lakás
Új bérleti díj 180 000 HUF / hó Árfigyelés Árcsökkenés
Kaució 360 000 HUF
Rezsiköltség 13 000 HUF / hó
Közös költség 37 000 HUF / hó
Méret 68 m2
Szobák száma 2 szoba + 1 félszoba
Különnyíló szoba 3
Berendezés Berendezett, IKEA, KIKA
Emelet 6
Erkélyek száma 1
Lift Igen
Kilátás Városi panoráma
Minimum bérlési idő Legalább egy év
Beköltözhető 2020-02-12
Amerikai konyha
Lakás adatai
Város Budapest
Kerület IX. kerület
Kerület rész Belső-Ferencváros
Ingatlan címe Soroksári út
Fűtés Házközp. mérőórával
Ház jellege Társasház
Épület szintjei 6

Lakás jellemzők: Fürdőkád

részletek

Hosszú távra kiadó (minimum 1 év) a Gizella parkban, a Soroksári út mellett a Petőfi híd közelében egy 68 m2-es, 2 és fél szobás bútorozott és gépesített 6. emeleti lakás.
Az ingatlan erkélyes, klimatizált, az ablakok rolóval felszereltek. A teraszra a nappaliból és a félszobából is kijuthatunk.
A lakás részei: egy tágas amerikai konyhás nappali (a konyha gépesített: beépített hűtőszekrény, mosogatógép, villanytűzhely és főzőlap, mikro, páraelszívó), egy étkező sarokkal, egy hálószoba, valamint egy félszoba. Beépített tükrös szekrények könnyítik a tárolási igényeket. A fürdőszoba kádas, a mosógép is itt található, a WC külön helyiségben.
Havi közös költsége: 37.518 Ft (az összeg tartalmaz víz és fűtés átalányt is), ezen felül villany és a tényleges víz és fűtés fizetendő.
A lakás 2 havi kaució és az első havi bérleti díj és közös költség fizetésével költözhető (közjegyzős szerződés).

A sized 68 sqm apartment is for long term rent (minimum 1 year) at Soroksári street (at Gizella park) within a walking distance from Petőfi bridge.
It has a balcony that can be accessed from the living room and one of the bedrooms. The apartment consists of a spacious living room with a fully equipped kitchen (fridge, dishwasher, stove and oven, microwave oven, extractor), a dining area and two bedrooms. There is a huge wardrobe decorated with mirrors. The bathroom is fitted with a large bathtub and a washing machine. Air-condition is also available for your convenience.
Monthly common costs are 37.518 HUF (including the minimum charge of water and heating), as additional expenses electricity, water and heating should be paid based on actual consumption.
Smoking is forbidden.
Rental period is at least for one year. 2 months of deposit and first-month of rental fee are needed for the notarized contract.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások