Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
135.000 Ft/hó

Márton utca

Budapest, IX. Kerület  31 m2, 1 szoba

részletek

Tisztelettel kérem, hogy ingatlanosok ne hívjanak, a hirdetés kizárólagos szerződésen alapszik.

RITKA LEHETŐSÉG egyedülálló garzon és teraszimádónak: 31 m² garzon 29 m² tetőterasszal!
Csak a személyes dolgait szükséges hoznia, minden egyéb a rendelkezésére áll ebben a KURIÓZUMBAN! Költözhető 2019 április.

Hosszú távra bérbeadó Ferencváros rehabilitációs területén, kiváló közlekedésű (2 perc gyalog: a 24, 51 villamos, 5 perc a 2-es, 10 perc a Klinikák vagy a Nagyvárad téri 3-as metró, 12-15 perc a 4-6-os villamos megállója és a Boráros tér) exkluzív PENTHOUSE ingatlan.

A 2004-ben épült társasház legfelső, 5. emeletén, lifttel megközelíthető, alacsony fenntartású (egy lakó átlagfogyasztása internettel, közös költséggel együtt 30e Ft/ hó összeg) mellett, rendkívül hangulatos garzonlakás, a teljes lakás előtt keleti fekvésű, harmadrészben üvegtetővel fedett terasszal, amely kora tavasztól – késő őszig plusz helyiségként funkcionál. Nyáron is ideális pihenésre, a tűző déli nap elkerüli, hajnalban a terasszal szemben kel a nap, délután pedig már csak 5 óra után éri tűző napfény a kint ülőt. A terasz növényekkel telepített, hinta- és kérésre napozóággyal, továbbá párnatartó ládákkal, gurulós polccal, kerti asztallal, székekkel, székpárnákkal, napernyővel, álló és kinyitható szárítóval felszerelt. A teraszon a bérlő kibontakoztathatja kertészkedési tudását.

A lakással szemben jelenleg egy teljesen üres, hatalmas telekegüttes található, így nincs közvetlen szembeszomszéd.

A társasháznak jelenleg annyi a felújítási alapban gyűjtött pénze, hogy egy lépcsőház tisztasági festés várható ezen a nyáron. A ház anyagi helyzete teljes mértékben rendezett, jelentős megtakarításai vannak.

A lakóközösség kulturált, soha nem volt még konfliktus. A lakás szintjén összesen további két lakás található csendes lakótársakkal.

A bejárati ajtón 4 ponton záródó biztonsági rács van, az ajtózárhoz másolásvédett kulcsok tartoznak. Az egylégterű lakás rendkívül világos a földig érő 2 ablaktól és a 2 teraszajtón beáramló fénytől. A konyhában elektromos tűzhely sütővel, páraelszívó, normál méretű hűtőszekrény és külön fagyasztószekrény található. A konyha teljes körűen felszerelt (mikrohullámú sütő, kávéfőző, kenyérpirító, vízforraló, szendvicssütő, minden szükséges konyhafelszerelés, főző - és tálaló eszközök (tányérok, poharak, evőeszközök, főzőedények, serpenyő, stb.). Az esztétikus konyhabútorban kétmedencés mosogató és 3 rekeszes fagyasztószekrény található.
A terasz két különböző ajtón keresztül is megközelíthető.
A lakás intimitását adja, hogy az utcáról sem a lakásba, sem pedig a teraszra nem lehet közvetlenül fellátni. A hangulatos, de fiatalosan elegáns miliőt a földig érő sötétítő függönyök, állólámpák is fokozzák. A teret a gardróbszekrény tükre növeli. Esztétikus dísztárgyak, falióra, indonéziai batik képek, párnák, puha takarók, szobai dekornövények teszik még hangulatosabbá a lakást.
A nagy fürdőkádas, WC-s fürdőszobában mosógép és zárt beépített szekrények találhatóak. A szekrényekbe nem megy be a pára, akár cipők, törölközők tárolására is alkalmas. A fürdőszoba szellőzését keringető segíti, mely elkülönített villanykapcsolóra kötött.

A szobai részben hatalmas, mély, háromrészes (akasztós és polcos), tükrös, gardrób szekrény, 3 plafonig érő könyvespolc tárolókkal, vitrines szekrény található. Külön állványos tv-szekrény is biztosított. Íróasztal 3 fiókos szekrénnyel, forgószékkel, asztali lámpával, a konyhánál cseresznyefa étkezőasztal 4 székkel. Állólámpák, olvasófotel. CD-s rádiómagnó, LCD TV. Laminált padló süppedős szőnyeggel a szobában, a fürdő és a konyha metlachi, a terasz fagyálló metlachi burkolatú.
A kanapé dupla ággyá nyitható. Ágyneműt, ágyhuzatokat, plédet, törölközőket, abroszokat, törlőket is biztosítunk. Porszívó, takarítóeszközök, vasaló, vasalódeszka is rendelkezésre állnak.
A lakásnak csupán egy közvetlen szomszédja van, aki a teraszok elválasztó elemét megmagasította, így senki nem lát át a szomszédból sem. A lakásnak másik szomszédja nincs, mert ott a lépcsőház található.

Légkondicionáló beszerelése igény szerint megoldható. A terasz felé a nyílászárókon reluxák vannak.
A fenntartási költségek extrém alacsonyak, köszönhetően a hőszigetelt ablakoknak, és a 2004-ben épült társasház megfelelő szigetelésének. A fűtés egész évre (!), a központi kazánból szolgáltatott melegvízzel együtt összesen kb. 100 000,- Ft. Az ingatlan egyedi hőmennyiségmérővel rendelkezik és hiteles vízórás. A közös költség a melegvízzel és fűtéssel, lépcsőház takarítással, kommunális hulladékszállítással, közös képviseleti díjjal együtt havonta kb. 14.000,- Ft.

Az SOTE, a Corvinus egyetemen tanulóknak nagy előny az intézmények rendkívüli közelsége. A Kálvin tér 14 perc kerékpárral, a környék egyébként is jól kerékpározható, sok egyirányú széles utcával. 2-2 percre található a Haller park és a Kerekerdő park, sportolásra vágyóknak a Nagyvárad téren az Orczy park.

Az épületnek teremgarázsa is van, rendszerint van bérbe vehető garázshely. Parkolás a ház előtt lehetséges, rendszeresen van hely.

A Haller-Mester utca kereszteződésénél 5 percen belül CBA, több éjjel-nappali bolt, dohánybolt, háziorvosi rendelők, ügylet, egészségügyi rendelőintézet, 2 villamosmegállóra a Lurdy-ház elérhető.

A bérleti díj nem tartalmazza a rezsit és a közös költséget. 2 havi kaució szükséges.

Várom szíves jelentkezését!

Környék: Corvin negyed, Dunához közel
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 3 kék
Környék egyéb: Kiváló közlekedés Egyetem közeli:
Andrássy Gyula Budapesti Német Nyelvű Egyetem - ANNYE ( 1.989 km )
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE BCE ( 1.812 km )
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE GTK BCE GTK ( 1.812 km )
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE KTK BCE KTK ( 1.812 km )
Budapesti Corvinus Egyetem - BKÁE TK BCE TK ( 1.547 km )
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem - BME ( 1.775 km )
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem - BME ÉSZK ( 1.775 km )
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem - BME GTK ( 1.775 km )
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem - BME KSK ( 1.775 km )
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem - BME TTK ( 1.775 km )
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem - BME VIK ( 1.611 km )
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem - BME-ÉŐK ( 1.775 km )
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem - BME-VBK ( 1.775 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF KGK ( 1.505 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE IK ( 1.198 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÁTK ( 1.198 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TTK ( 1.198 km )
Károli Gáspár Református Egyetem - KRE ( 1.823 km )
Károli Gáspár Református Egyetem - KRE BTK ( 1.693 km )
Károli Gáspár Református Egyetem - KRE HTK ( 1.421 km )
Országos Rabbiképző - Zsidó Egyetem - OR ZSE ( 1.895 km )
Pázmány Péter Katolikus Egyetem - PPKE ( 1.858 km )
Pázmány Péter Katolikus Egyetem - PPKE ITK ( 1.070 km )
Pázmány Péter Katolikus Egyetem - PPKE JÁK ( 1.894 km )
Semmelweis Egyetem - SE ( 1.357 km )
Semmelweis Egyetem - SE ÁOK ( 1.357 km )
Semmelweis Egyetem - SE FOK ( 1.357 km )
Semmelweis Egyetem - SE GYTK ( 1.357 km )
Wesley János Lelkészképző Főiskola - WJLF ( 1.543 km )
Wekerle Sándor Üzleti Főiskola - WSUF ( 0.956 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások