Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
160.000 Ft/hó

Ifjúmunkás utca

Budapest, IX. Kerület  55 m2, 2 szoba
Kovács István, +36/20-942 Mutasd

részletek

Felújított és gépesített, erkélyes lakásunk szépen bútorozva hosszú távra kiadó! Egy négyszintes épület 2. emeletén található lakás K-Ny-i fekvésű, az ablakok mindkét irányban csendes parkra néznek.
A lakás szinte teljesen felújított: új szalagparketta, csempék, fürdőkád, radiátorok, klíma. Az ingatlan távfűtéses, de egyedi mérőórával a hőmérséklet valamennyi radiátoron külön szabályozható. A klímás nappaliból nyílik a parkra néző lodzsa. A lakás felszereltségéhez tartozik egy nagy, fagyasztós hűtőszekrény, mosógép, mikrohullámú sütő, előszobafal vonalában nagyméretű tükrös gardróbszekrény, TV.
Csendes, biztonságos környék, jó lakóközösség. A szomszéd utcában ingyenes parkolási lehetőség.
Elsősorban fiatal párok jelentkezését várjuk.
Komoly érdeklődők számára emailben fotókat küldök.
Közlekedése kiváló: Az Ecseri metrómegálló 4-5 perc séta. A M3 metróval és a szintén közeli 3 sz. villamossal rövid idő alatt elérhető a centrum és Pest nagy része. Autóval is könnyen megközelíthető a belváros, valamint a 4. és az 5. főút / autópálya, és az M0 körgyűrű is.

Közlekedés: Metro 3 kék
Közlekedés egyéb: 3. és 37. villamos, valamint a 181.
és 281. busz Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE GYFK ( 0.259 km )
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola - TKBF ( 0.599 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások