Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
130.000 Ft/hó

Egyetértés utca

Budapest, IX. Kerület  38 m2, 1 szoba + 1 félszoba
Maurer Anita, +36/30-708 Mutasd

részletek

Egy valóban igényes, nem nagyi bútorokkal, hanem IKEA bútorokkal, igényesen, fiatalosan berendezve. nem olcsó burkolatok, hanem skandináv, világos színekkel kialakítva, nagy ablakokkal, amin áramlik be a sok napfény, ahova szívesen fel fogod hívni a barátaidat is, mert nem 'albérleti' stílus. Hosszú távra kiadóvá vált szeretett lakásom a IX. kerületben, a közkedvelt, parkos, madárcsicsergős, élhető, csendes József Attila lakótelepen, ahonnan csak pár perc a belváros autóval és BKV-val is, és kényelmesen lehet parkolni (fizetős). A 4 éve teljesen és minőségileg, fiatalosan felújított, bútorozott és gépesített (gáztűzhely, hűtő, mosógép) új légkondis lakás egy 20nm2-es nappaliból, egy 8 nm2-es hálóból (mindkettőben szép kis konvektor), konyhából és zuhanyzós fürdőből áll +előszoba+ francia erkély hozza be a természetet. Új biztonsági bejárati ajtó, új műanyag redőnyös ablakok, teljes körűen felújított, szép 3 emeletes kis színes ház 3.emeltén található, így feletted már nem zajong senki - amúgy se, mert ez egy extra csendes lakás (ezért kulturált albérlőim keresem). A környék és a szomszédok is csendesek, jó sokáig lehet nyugodtan aludni a szuper kényelmes franciaágyban. A lakáshoz tartozik egy 4 nm2-es, zárható pince (pl. biciklinek, bőröndnek).
A lakás közelében található a 3-as metró (3 perc), a 3-as villamos (5 perc) , valamint a 181-es busz. Shopmark (5 perc), boltok (Spar, Lidl, DM, zöldséges), gyógyszertár, posta, éttermek, cukrászdák, pékségek, rekortános futópálya edzőgépekkel...mind-mind pár percre.
Gyerek, kisállat (ez megbeszélés tárgya), dohányzás kizáró tényező.
Leginkább fiatal, igényes, rend-, és tisztaság szerető párnak, vagy egyedülállónak való, aki vigyáz a lakás állapotára, és a magáénak érzi, szereti.
Beköltözhető legkorábban: 2019.04. hó eleje.
Képeket emailen tudok küldeni komoly érdeklődőknek, és rugalmasan megtekinthető.

Ár: 130.000 Ft / hó + 2 havi kaució + rezsi (ami átlagban.: 20.000 Ft / hó - kb ELMŰ: 3e, GÁZ: nyáron 2e, télen 10e, víz: 1e, TCOM (Netmánia L+ családi TV csomag: 5e, közös költség: 9e)

Közlekedés: Metro 3 kék Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE GYFK ( 1.055 km )
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola - TKBF ( 0.701 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások