N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
160.000 Ft/hó

Börzsöny utca

Budapest, IX. Kerület  52 m2, 2 szoba
Béla Richkan, +36/30-957 Mutasd

részletek

A József Attila lakótelep nyugodt részén kiadó egy 52 nm-es, 1+1 félszobás, 2 évvel ezelőtt teljes körűen, igényesen felújított első emeleti, erkélyes lakás. (A felújítás során a lakás új villanyvezetékeket, internetkábelezést, új fürdőszobai csőrendszert, teljes körű fürdőszoba cserét, parkettafelújítást, nyilászáró cserét, redőnyöket, szúnyughálókat kapott.)

A lakás minőségi bútorokkal teljesen bútorozott állapotban kiadó. Gépesített (mosógép, mikró, gáztűzhely, sütő, hütő, riasztó) A fűtés egyedi mérőórás távfűtés, a víz és villany elszámolása fogasztás alapú, UPC és T-home internet és kábeltévé is elérhető. A közös költség tartalmazza az épület takarítást és a szemétszállítást. A lakás mindkét szobája külön-külön is megközelíthető, a lakás körbejárható.

A nappaliban található sarokkanapé ággyá alakítható.

Zöld környezet, biztonságos környék, a lakás egy parkra néz. A 3-as metró kb. 8 perc gyalog, a villamos 3 perc. A parkolás a ház előtt ingyenes.

A lakás nem kisállatbarát, kérem ez esetben ne engem keressen. Köszönöm.

2 havi kaució és tárgyhavi lakbér ellenében augusztus 20 után költözhető. Kérdésekre telefonon válaszolok.

Közlekedés: Metro 3 kék Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE GYFK ( 0.855 km )
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola - TKBF ( 0.060 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások