Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
145.000 Ft/hó

Börzsöny utca

Budapest, IX. Kerület  52 m2, 2 szoba
Béla Richkan, +36/30-957 Mutasd

részletek

A József Attila lakótelep nyugodt részén kiadó egy 52 nm-es, 1+1 félszobás, 2 évvel ezelőtt teljes körűen, igényesen felújított első emeleti, erkélyes lakás. (A felújítás során a lakás új villanyvezetékeket, internetkábelezést, új fürdőszobai csőrendszert, teljes körű fürdőszoba cserét, parkettafelújítást, nyilászáró cserét, redőnyöket, szúnyughálókat kapott.)

A lakás minőségi bútorokkal teljesen bútorozott állapotban kiadó. Gépesített (mosógép, mikró, gáztűzhely, sütő, hütő, riasztó) A fűtés egyedi mérőórás távfűtés, a víz és villany elszámolása fogasztás alapú, UPC és T-home internet és kábeltévé is elérhető. A közös költség tartalmazza az épület takarítást és a szemétszállítást. A lakás mindkét szobája külön-külön is megközelíthető, a lakás körbejárható.

A nappaliban található sarokkanapé ággyá alakítható.

Zöld környezet, biztonságos környék, a lakás egy parkra néz. A 3-as metró kb. 8 perc gyalog, a villamos 3 perc. A parkolás a ház előtt ingyenes.

A lakás nem kisállatbarát, kérem ez esetben ne engem keressen. Köszönöm.

2 havi kaució és tárgyhavi lakbér ellenében augusztus 20 után költözhető. Kérdésekre telefonon válaszolok.

Közlekedés: Metro 3 kék Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE GYFK ( 0.855 km )
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola - TKBF ( 0.060 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások