Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
120.000 Ft/hó

Vajda Péter utca

Budapest, VIII. Kerület  39 m2, 1 szoba
Tátrai Judit, +36/20-215 Mutasd

részletek

Tulajdonostól januári költözéssel kiadó egy 39 m2-es, felújított, erkélyes, egy szoba galériázott, részben vagy teljesen bútorozott kis lakás. A lakás D-i tájolása végett rendkívül világos, emellett vastag falainak köszönhetően nyáron is kellemes hőmérsékletű. Jó elrendezésű. A konyhában ki van alakítva egy kis étkező. A fürdőszoba kádas. A WC különálló. Tartozik hozzá továbbá egy 2,5 m²-es pince. A rezsi alacsony, minden egyedi fogyasztás szerint (vízóra, új kombi cirkó készülék). Jó közlekedésű, de mégis csendes. A 3-as metró könnyen megközelíthető. Pár percnyi sétára található az 1-es és a 24-es villamos, illetve a ház előtt áll meg a 99-es busz. Ideális egyedülállóknak vagy fiatal pároknak. (Ingatlanközvetítők segítségét nem kérem)

Egyetem közeli:
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF KGK ( 1.730 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE GYFK ( 1.686 km )
Pázmány Péter Katolikus Egyetem - PPKE ITK ( 1.453 km )
Pünkösdi Teológiai Főiskola - PTF ( 1.770 km )
Wesley János Lelkészképző Főiskola - WJLF ( 1.458 km )
Wekerle Sándor Üzleti Főiskola - WSUF ( 1.311 km )
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem - ZMNE ( 1.230 km )
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem - ZMNE BKMFK ZMNE BKMK ( 1.230 km )
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem - ZMNE-KHK ( 1.230 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások