Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
2.200.000 Ft/hó

Orczy út

Budapest, VIII. Kerület  600 m2, 10 szoba + 15 félszoba

részletek

VIII. kerületben, a TISZTVISELŐTELEPEN, a NAGYVÁRAD TÉR és az ORCZY PARK szomszédságában, az Orczy úton, egy háromemeletes, liftes, belső udvaros téglaépület 1. emeletén kiadó egy 600 nm-es, 25 HELYISÉGES, FELÚJÍTOTT, LÉGKONDICIONÁLT, bútorozatlan, részben gépesített, világos, igényes, modern ORVOSI KÖZPONT.
Az ingatlanban egy nagyméretű, kényelmes ügyfélváróval rendelkező RECEPCIÓ, 21 KÜLÖN NYÍLÓ kezelő, 2 irodahelyiség, egy KONFERENCIATEREM, egy belső váróterem, egy étkezős konyha, egy mosókonyha, egy masszírozó SZAUNÁVAL és zuhanyzóval, egy SÓKAMRA, egy irattár, egy raktár, külön férfi és női öltöző zuhanyzóval, külön férfi, női és AKADÁLYMENTESÍTETT WC, férfi és női lábmosó, illetve egy kazánház került kialakításra. Mindegyik kezelőben van vizesblokk. Az ablakok az Orczy útra, a forgalommentes Batsányi utcára és az épület belső udvarára néznek. Az ügyfélváró az utca felől érhető el, de az ingatlan hátsó része az udvarról is könnyen megközelíthető. A recepción lévő BEÉPÍTETT SZEKRÉNYEK, továbbá a közlekedőből nyíló irattár és raktár remek tárolási alternatívaként szolgál. Az épületben PORTASZOLGÁLAT és TEHERLIFT működik.
Az ingatlan jelenleg orvosi központként üzemel, de tökéletes választás lehet bármilyen cégközpontnak, ahol nagyszámú irodahelyiségre van szükség. Az előzetes felmérések szerint hostel, kollégium vagy szálló is kialakítható akár 85 férőhellyel. A belső falak könnyen mozgathatóak, így az elosztás gyakorlatilag tetszés szerint alakítható. Igény esetén akár a TELJES medical center BERENDEZÉSSEL együtt is bérelhető.
Télen a meleget gázfűtés (cirkó) biztosítja egyedi méréssel. A kezelők és az irodák INVERTERES KLÍMÁVAL felszereltek. Parkolásra az épület udvarában elhelyezkedő ŐRZÖTT PARKOLÓBAN van lehetőség 3 autóval. Ennek az ára benne van a bérleti díjban.

Közös költség: 160 ezer HUF/hó
Üzemeltetési díj: Fogyasztás szerint fizetendő. Az ingatlan egyedi mérőórákkal felszerelt.

AZONNAL költözhető!
SZÁMLAKÉPES, BRUTTÓ ÁR!

Bérleti díj: 2,2 M HUF/hó+rezsi+kaució
Érdeklődni: Vöő Gergely
Hívjon bizalommal a nap bármely szakában, valamint hétvégén is!
I also speak english.

A bérlők részére a közvetítés ingyenes!

skyholdingatlan.alberlet.hu

Környék: Corvin negyed
Közlekedés: Metro 3 kék
Környék egyéb: Nagyvárad tér, Népliget, Orczy-park Egyetem közeli:
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF KGK ( 1.320 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE GYFK ( 1.978 km )
Országos Rabbiképző - Zsidó Egyetem - OR ZSE ( 1.962 km )
Pázmány Péter Katolikus Egyetem - PPKE ITK ( 1.025 km )
Pünkösdi Teológiai Főiskola - PTF ( 1.923 km )
Semmelweis Egyetem - SE ( 1.932 km )
Semmelweis Egyetem - SE ÁOK ( 1.932 km )
Semmelweis Egyetem - SE FOK ( 1.932 km )
Semmelweis Egyetem - SE GYTK ( 1.932 km )
Wesley János Lelkészképző Főiskola - WJLF ( 1.067 km )
Wekerle Sándor Üzleti Főiskola - WSUF ( 0.884 km )
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem - ZMNE ( 1.501 km )
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem - ZMNE BKMFK ZMNE BKMK ( 1.501 km )
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem - ZMNE-KHK ( 1.501 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások