N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
115.000 Ft/hó

Hungária körút

Budapest, VIII. Kerület  39 m2, 1 szoba
Cserven Tibor, +36/30-466 Mutasd

részletek

Tulajdonostól kiadó egy tágas, világos, igényesen felújított I. emeleti tégla építésű lakás a Hungária krt-on, közvetlenül a Lidl üzlet mellett.
Kiválóan alkalmas lehet fiatal párok, ifjú házasok első lakóhelyének. A lakásban az összes nyílászáró új, hangszigetelt, a szoba redőnyös, az összes ablakon szúnyogháló biztosít védelmet a rovarok ellen. A konyha és fürdő a ház belső kertjére néz, a szoba ablaka szintén a belső udvarra biztosít kilátást..
A lakás fűtését rendkívül energiahatékony, termosztáttal szabályozható parapet kazán biztosítja, a konyha és a fürdőszoba komfortját a kazánra rákapcsolt radiátor teszi kellemessé. A lakás a téglafalaknak köszönhetően nyáron sem válik elviselhetetlenül meleggé. A meleg vizet energiatakarékos, szekrénybe rejtett villanybojler biztosítja, a fürdőszobában beépített zuhanykabin, pultba épített mosdó, tükrös szekrény biztosítja a komfortos tisztálkodást. A WC-t a zuhanyzótól egy diszkrét falrészlet választja el és teszi diszkrétté elhelyezkedését. Különösen értékessé teszik a lakást az előszoba és a szoba tágas beépített szekrényei, melyek szükségtelenné teszik további tárolóhelyek kialakítását. A konyhaszekrény szintén ízlésesen kialakított, beépített páraelszívóval, elektromos főzőlappal, sütővel, hűtőszekrénnyel és mikrohullámú sütőt (!) foglal magában. A konyhabútor egyik nagyon praktikus eleme a kívülről szellőztetett, ezáltal mindig hűvös, öblös kamrafiók, valamint kamrapolcokkal is rendelkezik. Az internet vezetéke a lakáson belülre be van hozva, szerződéskötést követően azonnal használatba vehető. A lakás felszereléséhez tartozik még egy kisebb nappali bútor, síkképernyős LCD tv, ággyá alakítható ágyneműtartós sarokkanapé, dohányzó asztal, falra fixen felszerelt három személyes étkező asztal 3 db étkezőszékkel, valamint a fürdőben egy elöltöltős, pult alá rejtett mosógép. Az esti megvilágításról minden helyiségben energiatakarékos, kellemes fényt árasztó LED-es fényforrások gondoskodnak.
A lakástól kb. 100 méterre található az 1-es villamos megállója, egy villamos megállónyi távolságra érhető el a Stadionok metróállomás, a másik irányban pedig 4 megállónyi távolságra van a Népliget metróállomás és az autóbuszpályaudvar.
Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem érdeklődjön a megadott e-mail címen vagy telefonszámon.

Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF ( 1.947 km )
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF PSZFK ( 1.995 km )
Pünkösdi Teológiai Főiskola - PTF ( 0.464 km )
Szent István Egyetem - SZIE-YMÉK ( 1.869 km )
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem - ZMNE ( 0.243 km )
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem - ZMNE BKMFK ZMNE BKMK ( 0.243 km )
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem - ZMNE-KHK ( 0.243 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások