Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
179.000 Ft/hó

Ciprus utca

Budapest, VIII. Kerület  45 m2, 1 szoba + 1 félszoba

részletek

OÁZIS az OÁZISBAN!

Kiadó a XIV. kerület közvetlen határán, a VIII. kerületben található Ciprus Ház társasházban egy 1,5 szobás BÚTOROZOTT, GÉPESÍTETT, SAJÁT KERTTEL és TERASSZAL rendelkező lakás.

A Ciprus Ház lakópark a város zajától és forgatagától elzárt, ZÖLD KÖRNYEZETBEN ad különleges atmoszférájú menedéket a barátságos és közvetlen lakóknak. A társasház közvetlen sarkán található Ciprus ABC lehetővé teszi, hogy a hét minden napján az esti órákban is beszerezzük amire szükségünk van.

A lakás kiváló elrendezésű és praktikusan berendezett. Az AMERIKAI KONYHÁS nappali, és az elektromos redőnnyel felszerelt hálószoba is egyaránt a modern kerti ülőgarnitúrával, gyeppel, bambusszal és egyéb zöld növénnyel ékeskedő SAJÁT ELKERÍTETT KERTRE nyílik.

A teljesség igényét kielégítő konyha (vadiúj nagy hűtő fagyasztóval, MOSOGATÓGÉPPEL, sütővel, elektromos tűzhellyel, mikróval, vízforralóval, kenyérpirítóval) fürdő (modern SAMSUNG MOSÓGÉPPEL, szagelszívóval), vasaló + vasalódeszka, nappaliban elhelyezett LÉGKONDICIONÁLÓ és TV teszi a lakást élhetőbbé és élvezhetőbbé.

Az ingatlanhoz közvetlenül a lakás alatt található TEREMGARÁZS és TÁROLÓ is tartozik. Ezek a lakás bérlése esetén kedvezményesen 14500 HUF + 9500 HUF díj ellenében külön-külön bérelhetők.

Rezsi: fűtés egyénileg szabályozható (téli hónapokban kb 8-9000 HUF) + villany és víz általány.
Közös költség: lakás 10000 HUF, garázs 3500 HUF, tároló 500 HUF.

TV: UPC Digital Bronze HD
Internet: UPC Fiberpower 30
Bekötve, havidíj: 7500 HUF

A lakás november 12-vel költözhető.

FOTÓKAT A LAKÁSRÓL ÉS A KERTRŐL MEGKERESÉSE ESETÉN AZONNAL KÜLDÖK!

Várom a hívását a nap bármely szakaszában, akár az esti órákban is!

Egyetem közeli:
Pünkösdi Teológiai Főiskola - PTF ( 0.556 km )
Szent István Egyetem - SZIE-YMÉK ( 1.788 km )
Wesley János Lelkészképző Főiskola - WJLF ( 1.809 km )
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem - ZMNE ( 0.348 km )
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem - ZMNE BKMFK ZMNE BKMK ( 0.348 km )
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem - ZMNE-KHK ( 0.348 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások