Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
343.000 Ft/hó

Peterdy utca

Budapest, VII. Kerület  82 m2, 2 szoba + 1 félszoba
Kolbenheyer Szonja, +36/30-241 Mutasd

részletek


Frissen felújított luxus lakás. Az épület homlokzata és udvara is felujított. Az épület négy szintes, a lakás a második emeleten található. Panoráma lifttel illetve az elegáns lépcsöházon keresztül is megközelíthetö. Minden körfolyosó bejáratánál zárt ajtò garantálja a biztonságot. Az ajtòn és az ablakon biztonsági rács és ajtó található, a bejáratot mozgásérzékelö reflektor is védi, illetve a lakásban van széf is. A lakás hatalmas terekkel és impozáns belmagassággal rendelkezik. Nagyon csendes és világos, sok természetes fénnyel. Van egy nagy, újonnan felszerelt és gépesített konyha amiben vadonat új a mosogató gép, a tüzhely, a mikró, a sütö és a hütöszekrény is, illetve a konyha és étkezö bútorok. A nappali elegáns és tágas, csupasz loft-jellegü téglafallal és szintén új, luxus bútorokkal. A hálószoba is rendkívül tágas, reggelente pedig kellemesen besüt a nap. Az ablakokon van redöny és függöny is. Van egy gardrób szoba amiben Carrie Bradshaw is elférne. A fürdö hatalmas, a zuhanyfülke és a wc új, még soha nem hasznalt. A helyiségben padlófütés és fütött törölközö szárító is van, amitöl a kellemes meleg fürdés után garantált. Itt található az új, elegáns, elöl tölthetö mosógép is. Porszívóval illetve egyéb tisztító eszközökkel is fel van szerelve. Külön helyiségben található egy második, szintén vadonat új wc is. A lakáshoz tartozik egy közös, zárható tároló a második emeleten, illetve külön kérésre egy privát, kulccsal zárható, újonnan kifestett száraz pince. A csendes, közös körerkélyen ki lehet ülni egy kávéra vagy egy pohár borra.

Az utcán böven akad parkoló illetve több garázsház is van a környéken. A városliget környékén is van sok parkolási lehetöség.

A lakás 2 perces sétára van a gyönyörü, zöld városligettöl és kevesebb mint 5-10 percre a Hösök tere, az Andrássy út illetve a Szépmüvészeti és Design Múzeumtól. Az állatkert, a városligeti tó és kastély is gyalog mindössze pár perc alatt elérhetö. Az 1-es metró (földalatti) illetve számtalan busz és trolibusz is 2-10 percre található a lakástól. A környéken sok kis kávézó, cukrászda, étterem és boltocska várja az arrajárókat. Közel van a diplomata negyed és az állatorvosi egyetem is.

Környék: Andrássy út, Városliget
Közlekedés: Kis földalatti
Környék egyéb: diplomata negyed, Hösök tere,
állatorvosi egyetem, múzeumok
Közlekedés egyéb: troli buszok, buszok Egyetem közeli:
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola - BKTF ( 1.361 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF BGK ( 1.554 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF KGK ( 1.942 km )
Baptista Teológiai Akadémia - BTA ( 0.595 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE PPK ( 1.836 km )
Heller Farkas Gazdasági és Turisztikai Szolgáltatások Főiskolája - HFF ( 0.804 km )
Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem - LFZE ( 1.452 km )
McDaniel College - MCDC ( 0.528 km )
Magyar Képzőművészeti Egyetem - MKE ( 1.154 km )
Magyar Táncművészeti Főiskola - MTF ( 1.534 km )
Országos Rabbiképző - Zsidó Egyetem - OR ZSE ( 1.866 km )
Semmelweis Egyetem - SE EFK ( 1.985 km )
Színház- és Filmművészeti Egyetem - SZFE ( 1.855 km )
Szent István Egyetem - SZIE ÁOTK ( 0.620 km )
Szent István Egyetem - SZIE-YMÉK ( 0.875 km )
Wesley János Lelkészképző Főiskola - WJLF ( 1.899 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások