Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
340.000 Ft/hó

Peterdy utca

Budapest, VII. Kerület  82 m2, 2 szoba

részletek

Kiadó Városliget közvetlen közelében egy 82NM-es, 2 szobás ( nappali+ hálószoba) berendezett, gépesített ( beépített mikró, elektromos főzőlap, elektromos sütő, mosogatóép, mosógép, hűtő) egyedi gyártású RÓZSAFÁBÓL KÉSZÜLT bútorokkal. A konyhában teljesen új gépek- bútorok, konyhaszekrény. Minden körfolyosó bejáratánál zárt ajtó garantálja a biztonságot.
a bejáratot mozgás érzékelő reflektor is védik. A lakás tartozéka egy széf, és egy gardrób szoba is. A nappali elegáns és tágas, csupasz loft-jellegü téglafallal. A fürdő hatalmas, a zuhanyfülke és a wc új, még soha nem használt. A helyiségben padló fűtés és fűtött törölköző szárító is van, amitől a kellemes meleg fürdés után garantált. Itt található az új, elegáns, elöl tölthető mosógép is. Porszívóval illetve egyéb tisztító eszközökkel is fel van szerelve. Külön helyiségben található egy második, szintén vadonat új wc is. A lakáshoz tartozik egy közös, zárható tároló a második emeleten, illetve külön kérésre egy privát, kulccsal zárható, újonnan kifestett SZÁRAZ PINCE. A csendes, közös körerkélyen ki lehet ülni egy kávéra vagy egy pohár bórra.
A lakás 2 perces sétára van a gyönyörű, zöld Városligettől és kevesebb mint 5-10 percre a Hősök tere, az Andrássy út illetve a Szépművészeti és Design Múzeumtól. Az állatkert, a városligeti tó és kastély is gyalog mindössze pár perc alatt elérhetö. Az 1-es metró (földalatti) illetve számtalan busz és trolibusz is 2-10 percre található a lakástól. A környéken sok kis kávézó, cukrászda, étterem és boltocska várja az arrajárókat. Közel van a diplomata negyed és az állatorvosi egyetem is.
Közös költséget a bérleti díj tartalmazza.
Minden egyéb rezsi egyedi elszámolás alapján fizetendő.

www.renthungary.hu

Környék: Andrássy út, Városliget
Közlekedés: Kis földalatti Egyetem közeli:
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola - BKTF ( 1.361 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF BGK ( 1.554 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF KGK ( 1.942 km )
Baptista Teológiai Akadémia - BTA ( 0.595 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE PPK ( 1.836 km )
Heller Farkas Gazdasági és Turisztikai Szolgáltatások Főiskolája - HFF ( 0.804 km )
Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem - LFZE ( 1.452 km )
McDaniel College - MCDC ( 0.528 km )
Magyar Képzőművészeti Egyetem - MKE ( 1.154 km )
Magyar Táncművészeti Főiskola - MTF ( 1.534 km )
Országos Rabbiképző - Zsidó Egyetem - OR ZSE ( 1.866 km )
Semmelweis Egyetem - SE EFK ( 1.985 km )
Színház- és Filmművészeti Egyetem - SZFE ( 1.855 km )
Szent István Egyetem - SZIE ÁOTK ( 0.620 km )
Szent István Egyetem - SZIE-YMÉK ( 0.875 km )
Wesley János Lelkészképző Főiskola - WJLF ( 1.899 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Luxus (11)