Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
120.000 Ft/hó

Alpár utca

Budapest, VII. Kerület  26 m2, 1 szoba
Kaszta Réka, +36/20-886 Mutasd

részletek

Frissen felújított kiadó garzon lakás, extra alacsony rezsivel!

Ön lehet az első lakója, ennek a frissen felújított lakásnak.
Az ingatlan 5 perc sétára található a Keleti Pu.-tól és szintén 5 perc sétára a sétára és sportolásra alkalmas zöld Városligettől.
A lakás udvari, egy csendes, rendezett lift nélküli ház 3. emeletén található. Rendkívül világos, barátságos, fiatalos. Az ingatlan teljes felújításon esett át, így új nyílászárók, parketta, burkolatok, konyhabútor került bele. Korszerű elektromos fűtéssel rendelkezik. A lakásban egy légtérben van a nappali és háló, a zuhanyzós fürdőszoba pedig az előtérből nyílik.
A víz és áram fogyasztás saját fogyasztás alapján fizetendő, a közös költség pedig: 6000 Ft.
Minimum 1 évre, 2 havi kaucióval és az első havi bérleti díjjal, AZONNAL költözhető, önmagára és környezetére is igényeseknek. Kisállat tartása és a dohányzás a lakásban nem megengedett!

Környék: Városliget
Közlekedés: 47-es 49-es villamos, 7-es busz, Metro 2 piros, Metro 4

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások