Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
322.000 Ft/hó

Teréz körút

Budapest, VI. Kerület  62 m2, 2 szoba
Hercegh Zsófi, +36/20-449 Mutasd

részletek

Tulajdonostól Teréz körúton hosszú távra kiadó 62 nm-es két szobás, utcai igényesen felújított, bútorozott, gépesített világos lakás. A lakás egy zárt verandáról nyílik. A lakás bejárati ajtaja és a hálószoba ablaka rácsozott. A folyosóról jobbra a hálószoba, majd a folyosóról jobbra a fürdőszoba található. A bejárati ajtóval szemben az igényesen kialakított, gépesített, (fagyasztó-hűtőszekrény, új mosogatógép, új mikrohullámú sütő, új vízforraló, új kapszulás és hagyományos kávéfőző, kenyérpirító) felszerelt konyha-étkező került kialakításra. Az étkezőnek egy ablaka nyílik a Teréz körútra. (a lakás mindegyik ablaka új 3 rétegű üvegű műanyag nyílászáró) Az étkezőből nyílik az igényesen kialakított tágas és világos nappali, melynek két ablaka nyílik a Teréz körútra. A barokk ülőgarnitúra mellett egy új és modern ülősarok szolgálja a kényelmet, mely ágyneműtartós és ággyá alakítható. A nappali rusztikus szárnyas ajtajával szemben egy új elektromos kandalló teszi még otthonosabbá a nappalit. A nappaliban, az étkezőben és a hálóban helységenként szabályozható új hőtárolós kályha biztosítja a fűtést. A lakás hosszútávra kiadó havi 1.000 EUR bérleti díj+közüzemi költség ellenében. Kaució: 2 havi.

Környék: Nyugati Tér, Oktogon
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Kis földalatti, Metro 3 kék
Környék egyéb: A lakás 100 méteres körzetében
éttermek és bevásárlási lehetőség Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 0.539 km )
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola - BKTF ( 0.788 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF BGK ( 1.970 km )
Baptista Teológiai Akadémia - BTA ( 1.484 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE BTK ( 1.856 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE PPK ( 1.432 km )
Heller Farkas Gazdasági és Turisztikai Szolgáltatások Főiskolája - HFF ( 1.684 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.189 km )
Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem - LFZE ( 0.983 km )
McDaniel College - MCDC ( 1.910 km )
Magyar Képzőművészeti Egyetem - MKE ( 0.857 km )
Semmelweis Egyetem - SE EFK ( 1.997 km )
Színház- és Filmművészeti Egyetem - SZFE ( 1.785 km )
Szent István Egyetem - SZIE ÁOTK ( 1.803 km )
Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola - SSZHF ( 1.954 km )
Central European University - CEU ( 1.189 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások