N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
120.000 Ft/hó

Szondi utca

Budapest, VI. Kerület  54 m2, 2 szoba
Farkas Norbert, Telefonszám rejtett.

részletek

A BÉRLŐ IGÉNYEI SZERINT A LAKÁSBA TOVÁBBI ÚJ BÚTOROK IS KÉRHETŐK!

Kiadó a Szondi utca Hősök teréhez közel eső részén egy két éve teljesen felújított, egyedi gázfűtéses, két különnyíló szobával rendelkező lakás.

Az első emeleti lakás nappalija az utcára néz, a hálószoba és az étkező-konyha pedig egy fás, világos, belső udvarra. A lakáshoz tartozik még egy tágas, fedett terasz is.

A felújítás során a lakás burkolatai, belső nyílászárói illetve gépészete teljesen megújultak, és az új víz- és elektromos hálózat mellett a fűtés is korszerűsítésre került. Az egyes helységekben felszerelt radiátorok szabályozásáról, az étkezőben felszerelt gáz üzemű parapetkonvektor gondoskodik. A fürdőkáddal rendelkező fürdőben a törölközőszárítós radiátor mellett kiegészítő fűtésként egyedileg szabályozható elektromos padlófűtés is rendelkezésre áll, illetve a lakáshoz tartozó mosógép is itt található.

A lakás új konyhájának felszereltségéhez tartoznak a beépített hűtőszekrény, mosogatógép, szagelszívó illetve főzőlap, sütő viszont nincsen (a beépítés lehetősége viszont adott).

A lakás alapvetően bútorozatlan, kivételt képeznek a képeken is látható darabok. A hálószobában található beépített szekrények mellett a fürdőszobában felszerelt szekrények, az étkezőben elhelyezett asztal illetve két szék, valamint a hálószobában található 140 cm széles ágykeret (matrac nélkül) mind IKEA bútorok melyek igény esetesén akár el is távolíthatóak a lakásból.

A kielégítő műszaki állapotban lévő épületben lift is található, a lakás bejárati ajtaja valamit a belső udvar felőli ablakai pedig biztonsági ráccsal rendelkeznek.

A lakást személyesen előzetes egyezetés után lehet megtekinteni, további információkért pedig emailben állok rendelkezésre.

Környék: Andrássy út, Városliget
Közlekedés: Kis földalatti
Közlekedés egyéb: 72-es trolibusz Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.367 km )
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola - BKTF ( 0.740 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF BGK ( 1.833 km )
Baptista Teológiai Akadémia - BTA ( 0.665 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE PPK ( 1.597 km )
Heller Farkas Gazdasági és Turisztikai Szolgáltatások Főiskolája - HFF ( 1.248 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.854 km )
Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem - LFZE ( 1.016 km )
McDaniel College - MCDC ( 1.338 km )
Magyar Képzőművészeti Egyetem - MKE ( 0.531 km )
Színház- és Filmművészeti Egyetem - SZFE ( 1.849 km )
Szent István Egyetem - SZIE ÁOTK ( 1.276 km )
Central European University - CEU ( 1.854 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások