Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
120.000 Ft/hó

Szondi utca

Budapest, VI. Kerület  54 m2, 2 szoba
Farkas Norbert, Telefonszám rejtett.

részletek

A BÉRLŐ IGÉNYEI SZERINT A LAKÁSBA TOVÁBBI ÚJ BÚTOROK IS KÉRHETŐK!

Kiadó a Szondi utca Hősök teréhez közel eső részén egy két éve teljesen felújított, egyedi gázfűtéses, két különnyíló szobával rendelkező lakás.

Az első emeleti lakás nappalija az utcára néz, a hálószoba és az étkező-konyha pedig egy fás, világos, belső udvarra. A lakáshoz tartozik még egy tágas, fedett terasz is.

A felújítás során a lakás burkolatai, belső nyílászárói illetve gépészete teljesen megújultak, és az új víz- és elektromos hálózat mellett a fűtés is korszerűsítésre került. Az egyes helységekben felszerelt radiátorok szabályozásáról, az étkezőben felszerelt gáz üzemű parapetkonvektor gondoskodik. A fürdőkáddal rendelkező fürdőben a törölközőszárítós radiátor mellett kiegészítő fűtésként egyedileg szabályozható elektromos padlófűtés is rendelkezésre áll, illetve a lakáshoz tartozó mosógép is itt található.

A lakás új konyhájának felszereltségéhez tartoznak a beépített hűtőszekrény, mosogatógép, szagelszívó illetve főzőlap, sütő viszont nincsen (a beépítés lehetősége viszont adott).

A lakás alapvetően bútorozatlan, kivételt képeznek a képeken is látható darabok. A hálószobában található beépített szekrények mellett a fürdőszobában felszerelt szekrények, az étkezőben elhelyezett asztal illetve két szék, valamint a hálószobában található 140 cm széles ágykeret (matrac nélkül) mind IKEA bútorok melyek igény esetesén akár el is távolíthatóak a lakásból.

A kielégítő műszaki állapotban lévő épületben lift is található, a lakás bejárati ajtaja valamit a belső udvar felőli ablakai pedig biztonsági ráccsal rendelkeznek.

A lakást személyesen előzetes egyezetés után lehet megtekinteni, további információkért pedig emailben állok rendelkezésre.

Környék: Andrássy út, Városliget
Közlekedés: Kis földalatti
Közlekedés egyéb: 72-es trolibusz Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.367 km )
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola - BKTF ( 0.740 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF BGK ( 1.833 km )
Baptista Teológiai Akadémia - BTA ( 0.665 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE PPK ( 1.597 km )
Heller Farkas Gazdasági és Turisztikai Szolgáltatások Főiskolája - HFF ( 1.248 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.854 km )
Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem - LFZE ( 1.016 km )
McDaniel College - MCDC ( 1.338 km )
Magyar Képzőművészeti Egyetem - MKE ( 0.531 km )
Színház- és Filmművészeti Egyetem - SZFE ( 1.849 km )
Szent István Egyetem - SZIE ÁOTK ( 1.276 km )
Central European University - CEU ( 1.854 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások