Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
240.000 Ft/hó

Szinyei Merse Pál utca

Budapest, VI. Kerület  72 m2, 2 szoba
Siklósi Csaba, +36/70-933 Mutasd

részletek

Budapest VI. kerületben, a Városligethez és az Andrássy úthoz közel, egy háromemeletes téglaépítésű társasház 3. emeletén kiadó egy utcára néző, 72 m2-es, 2 szobás, műszakilag és esztétikailag is frissen felújított, gépesített, világos, tágas, modern lakás.
Az ingatlanban az előtérből 2 külön nyíló szoba, egy étkezős konyha kis tárolóval és egy tágas fürdőszoba került kialakításra. A konyha villanytűzhellyel, új mosógéppel, kombinált hűtővel felszerelt. A fürdőszobában egy zuhanykabin és a WC kapott helyet. A lakás nagy ablakainak köszönhetően világos és jól szellőztethető. A felújítás során a lakásban a teljes fűtésrekonstrukció mellett megújult valamennyi helység, igazán barátságos otthont teremtve. Télen a meleget a Viessmann gázkazán (cirkó) biztosítja.
Parkolásra az utcán van lehetőség, de a tömegközlekedés minden irányba kiváló, hiszen pár lépésre található az M1-es metró Kodály körönd megállója. Az Oktogonnál a Nagykörúti villamosok megállója, a Nyugati Pályaudvar, vagy akár a Keleti pályaudvar, de autóval a Hungária körúton át az M3-as autópálya is percek alatt elérhető.
A közelben számos kávézó, étterem mellett megtalálható minden, ami a hétköznapi élethez szükséges.

Közös költség: 27 ezer Ft
Rezsi: Fogyasztás alapján fizetendő. (A lakás egyedi mérőórákkal felszerelt)

Júliustól költözhető 2 hónap kaució és az első havi bérleti díj megfizetése mellett!

Környék: Andrássy út, Városliget
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Kis földalatti

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások