Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
250.000 Ft/hó

Rippl-Rónai utca

Budapest, VI. Kerület  82 m2, 3 szoba + 1 félszoba
Kiss Erzsébet, +36/70-330 Mutasd

részletek

Budapest, VI. kerület (Külső-Terézváros-Diplomatanegyed)

Kiadó 82 m2-es, teljes körűen felújított téglalakás a VI. kerületben, az Oktogon és Hősök tere között, a Szondi utcánál.

KÜLÖNLEGES LEHETŐSÉG azoknak, akik különböző okokból együtt, de mégis különállóan szeretnének lakni, családoknak, diákoknak, munkatársaknak!

LEÍRÁS
A 3 és fél KÜLÖN NYÍLÓ szobás tágas, világos, nyitott belső udvari, csendes, dupla komfortos lakás az öt szintes, patinás, LIFTES épület 1. emeletén, zárható ráccsal biztonságossá tett, saját használatú folyosóról nyílik.
A lakás 2-2 szobája egymástól különállóan 2 ellentétes belső udvarra néz, mindegyikhez 1-1 külön fürdőszoba és külön wc tartozik. A közös konyha teljesen gépesített: indukciós főzőlap, páraelszívó, beépített sütő, szabadon álló hűtőszekrény, fagyaszó, mikrohullámú sütő, mosógép.
A teljes felújítás során az összes vezetéket, és a külső nyílászárókat is kicseréltük, vadonatújak a burkolatok, berendezések és a bútorok is. A fűtés parapet gázkonvektorokkal, a meleg víz éjszakai árammal működtetett villanybojlerekkel biztosított. Internetszolgáltatók elérése kétféle kábelezéssel is lehetséges.
Az épület felújítása folyamatos: gáz, elektromos fővezeték cseréje, új internethálózat kiépítése, udvaron zöldfelület kialakítása. A külső és belső homlokzat felújítására keresik a megoldást.
LEHETŐSÉGEK
A lakás többféle módon történő használatra is alkalmas, akár külön étkezővel, nappalival, 2 hálószobával, vagy étkezős nappalival és 3 hálószobával, vagy 4 külön szobával. A bútorozást a használatnak megfelelően, a bérlői igényekhez alkalmazkodva, de nem az ő költségén fogjuk befejezni.
A tényleges villany-, víz- és gázfogyasztás egyedi órákkal mérhető, a vízfogyasztás kétfelé osztva is.
ELHELYEZKEDÉS
Kiváló tömegközlekedés és lokáció, M1 metró, buszok, trolik a Nyugati pályaudvar a közelben. A parkolás az utcán fizetős. A Városliget pár perc séta, az Oktogon, a Westend, a belváros néhány megálló. Megannyi étterem, szórakozási, vársárlási lehetőség a nap 24 órájában adott.
KÖLTSÉGEK
Közös költség: 17 000 Ft/hó. (felújítási alap, szemétszállítás, épületbiztosítás, takarítás, lift karbantartás)
Amennyiben nem zavarja, hogy átmenetileg még hiányos a homlokzaton a vakolat, úgy barátságos otthonra találhat. Képek küldéséhez, egyeztetéshez várom hívását.

Bérleti díj: 250 000 Ft +rezsi/hó.
Két havi kaució és az első havi bérleti díj ellenében várjuk, azonnal költözhet!

ELÉRHETŐSÉG
Tel.:

Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.966 km )
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola - BKTF ( 1.202 km )
Baptista Teológiai Akadémia - BTA ( 0.322 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE PPK ( 1.991 km )
Heller Farkas Gazdasági és Turisztikai Szolgáltatások Főiskolája - HFF ( 1.299 km )
Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem - LFZE ( 1.437 km )
McDaniel College - MCDC ( 1.228 km )
Magyar Képzőművészeti Egyetem - MKE ( 0.946 km )
Magyar Táncművészeti Főiskola - MTF ( 1.488 km )
Szent István Egyetem - SZIE ÁOTK ( 1.229 km )
Szent István Egyetem - SZIE-YMÉK ( 1.618 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások