Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
175.000 Ft/hó

Rippl Rónai utca

Budapest, VI. Kerület  75 m2, 2 szoba + 1 félszoba
Gelencsér Gábor, +36/20-322 Mutasd

részletek


Felújítást követően kiadóvá vált egy 2 és fél szobás 75 négyzetméteres, 2. emeleti belső udvarra néző erkélyes lakás a Városligethez közel. A lakás hosszú távra kiadó. A lakás szobáinak elhelyezkedése: a két szoba az előszobából, egymásból, illetve a fürdőszobából nyílik. A fél szoba a konyhából közelíthető meg. A fürdőszoba és a WC külön helyiségben van. A lakásban külön kamra helyiség is kialakításra került. Fűtése gázkonvektor, illetve cserépkályhába épített héra égő, a melegvíz előállítása gáz boylerrel történik. A konyha bútorral, gáztűzhellyel felszerelt. Közös költség 15 ezer Ft, egyéb rezsi költségek mérőórák alapján (víz, villany, gáz) fizetendők.

Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.966 km )
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola - BKTF ( 1.202 km )
Baptista Teológiai Akadémia - BTA ( 0.322 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE PPK ( 1.991 km )
Heller Farkas Gazdasági és Turisztikai Szolgáltatások Főiskolája - HFF ( 1.299 km )
Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem - LFZE ( 1.437 km )
McDaniel College - MCDC ( 1.228 km )
Magyar Képzőművészeti Egyetem - MKE ( 0.946 km )
Magyar Táncművészeti Főiskola - MTF ( 1.488 km )
Szent István Egyetem - SZIE ÁOTK ( 1.229 km )
Szent István Egyetem - SZIE-YMÉK ( 1.618 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások