Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
275.000 Ft/hó

Lehel utca

Budapest, VI. Kerület  134 m2, 3 szoba + 1 félszoba
Nagy Róbert, +36/30-231 Mutasd

részletek

Tulajdonostól kiadó minimum egy évre egy 134 nm-es, 3 és fél szobás lakás, amely kiválóan alkalmas irodának, rendelőnek, iskolának, tanfolyamok tartására is. A szobák egybe is nyithatóak, de le is zárhatóak. Az óriási előszoba ügyfelek fogadására nagyon alkalmas. 2. emeleti, világos. 2 külön WC. Alacsony a rezsije, a körbeépítettség és a vastag falak miatt. Légkondicionálás van. A lakás könnyen megközelíthető, mert 5 percre van a Lehel téri metrómegállótól.
Azonnal költözhető. Kaució 2 hónap.

Környék: Nyugati Tér
Közlekedés: Metro 3 kék Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.532 km )
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola - BKTF ( 1.337 km )
Baptista Teológiai Akadémia - BTA ( 1.153 km )
Heller Farkas Gazdasági és Turisztikai Szolgáltatások Főiskolája - HFF ( 1.916 km )
Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem - LFZE ( 1.619 km )
McDaniel College - MCDC ( 1.974 km )
Magyar Képzőművészeti Egyetem - MKE ( 1.178 km )
Szent István Egyetem - SZIE ÁOTK ( 1.927 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások