Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
614.000 Ft/hó

Bajcsy-Zsilinszky út

Budapest, VI. Kerület  101 m2, 3 szoba + 1 félszoba

részletek

BASICILA PANORAMA APARTMENT!

Fully furnished, equipped apartment is available for rent in Bajcsy-Zsilinszky street, which is placed on the third floor of the beautiful renovated house.

It’s 101 square meter, and have a spacious living room, 2 bedrooms, 2 bathrooms, 1 workroom.

Extras: Onyx bar, clime, 5.1 high-tech cinema system, premium doors, sound-proof walls, LED ligths, premium custom made furnitures

Price: 1.900 EUR/month
----

INGATLAN HELYSZÍNE:
Budapest VI. kerületének frekventált részén, a Bajcsy Zsilinszky úton, a Bazilikával szemben található az ingatlan. Az Arany János utcai metrómegállónak köszönhetően a közlekedés kiváló. Karnyújtásnyira található az Andrássy út, a Deák Ferenc tér és a Nyugati pályaudvar, ahol a West End City Center bevásárló és szórakoztató központ is található.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A földszint + 3 emeletes, liftes, körfolyosós jellegű, polgári társasház, gyönyörűen felújított külső homlokzattal és belső lépcsőházzal rendelkezik.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A 101 nm-es, 3. emeleti, Bazilikára néző lakásban, 1 amerikai konyhás nappali + 2 hálószoba + 1 dolgozószoba és 2 fürdőszoba került kialakításra.
Az összes világítás technika LED-es fényforrásokkal működik, amit az ágyak mellől illetve a bejárati ajtó mellől áramtalanítani lehet. Minden helyiségben 5.1-es házimozi lett kiépítve. Minden beltéri ajtó Juharfából lett újragyártva. Ezek egyedileg ide készült, magas fényű ajtók, melyek aprólékos kézimunkával készültek, és hozzá lettek fényezve és intarziázva az Olasz bútorokhoz. A berendezést az Olasz Alf Italia cég szállította. Mindegyik magas minőségű intarziás fa bútor, mely a modern design és a klasszikus fa bútorok eleganciáját ötvözi.
A nagyobbik fürdőszobában, egy Ravak hidromasszázs kád teszi kellemesebbé az itt lakók mindennapjait. A fürdőszoba burkolatok Colorker spanyol gyárból érkeztek, a szaniterek Duravit, Grohe, márkájúak. A lakásban minden helyiséget magas fényű Grespana burkolattal láttuk el, melyek igazi luxushatást keltenek és egységesíti a tereket.
A szobákban Marburg tapéták kerültek, az egyedileg ide készült 3D-térplasztikák köré. Ezek a dekorációk egytől egyig kézi munka eredményei, melyek mind méretükkel, mind egyedi formatervükkel igazán modern hatást keltenek, az egyébként Art Deco stílusjegyeket tartalmazó bútorok és enteriőrök köré.
A konyhába, egyedileg készült konyhabútor került beépítésre ahol magas fényű akril előlapok és gránitmosogató tálca található. A konyhagépek Gorenje Oraito Design gépek, fontos volt a világos egyszerű mégis modern formák csúcstechnikával ötvözött kombinációja. Beépítésre került egy Onyx bárpult, mely meleg hangulatot áraszt a nappaliban változatható átvilágítással, ahol a hideg és meleg fények között kedvünk szerint választhatunk.
A folyosó és a nappali egybenyitásával igazán nagy a térérzet. Az itt lakó komfort érzetét növeli továbbá, hogy az összes szomszédokkal határolt falat hangszigeteléssel látták el.
A lakás ideális azok számára, akik kedvelik a belvárosi nyüzsgő hangulatot, ahol a klasszikus design XXI. századi design elemekkel van ötvözve.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 101 nm
Belmagasság: 3,4 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A lakásban padló és falfűtés található, mely külön szabályozható mobil termosztáttal lett ellátva.

Extrák:
Onyx bárpult, LED-es térplasztika, klíma, 5.1Házimozi-rendszer, Juhar beltéri ajtók, hangszigetelés, bárpult, gránitmosogató, LED világítás, gardrobe. Alf Italia bútorok

KÖLTSÉGEK:
Közös költség: 16.000 Ft/hó

PARKOLÁS:
Parkoló övezet.

BÉRLET FELTÉTELEI:
A bérlethez 2 havi kaució szükséges.
Háziállat nem hozható.

Bérleti díj: 1.900 EUR/hó
2018. februártól kiadó.

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

lotushouse.alberlet.hu

Környék: Andrássy út, Bazilika
Egyetem közeli:
Andrássy Gyula Budapesti Német Nyelvű Egyetem - ANNYE ( 1.542 km )
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 0.460 km )
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola - BKTF ( 0.710 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF BGK ( 1.603 km )
Baptista Teológiai Akadémia - BTA ( 1.729 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE ( 1.600 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE ÁJK ( 1.600 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE BTK ( 1.297 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE PPK ( 0.946 km )
Heller Farkas Gazdasági és Turisztikai Szolgáltatások Főiskolája - HFF ( 1.559 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 0.637 km )
Károli Gáspár Református Egyetem - KRE ( 1.807 km )
Károli Gáspár Református Egyetem - KRE BTK ( 1.845 km )
Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem - LFZE ( 0.715 km )
McDaniel College - MCDC ( 1.861 km )
Magyar Képzőművészeti Egyetem - MKE ( 0.931 km )
Országos Rabbiképző - Zsidó Egyetem - OR ZSE ( 1.693 km )
Pázmány Péter Katolikus Egyetem - PPKE ( 1.661 km )
Pázmány Péter Katolikus Egyetem - PPKE HTK ( 1.608 km )
Pázmány Péter Katolikus Egyetem - PPKE JÁK ( 1.625 km )
Semmelweis Egyetem - SE EFK ( 1.516 km )
Színház- és Filmművészeti Egyetem - SZFE ( 1.317 km )
Szent István Egyetem - SZIE ÁOTK ( 1.730 km )
Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola - SSZHF ( 1.350 km )
Central European University - CEU ( 0.637 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások