Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
322.000 Ft/hó

Szent István körút

Budapest, V. Kerület  105 m2, 4 szoba

részletek

V. kerületben a Jászai Mari tér és a Nyugati tér között, Szent István körúton egy szépen felújított 5 szintes, liftes 3. emeletén kiadó ez a közelmúltban TELJESEN felújított, berendezett 105 m2, 4 szobás igényes lakás!

Az ingatlan felújítása során a víz-, villany-, gázhálózat teljesen ki lett cserélve, korszerű fűtésrendszer és modern beépített konyha gépek kerültek elhelyezésre. Az ingatlanra jellemző a tágas terek és nagyon világos. Az amerikai konyha nappali + 3 különnyíló hálószobás lakást egy tusolós, egy sarokkádas fürdő és külön vendég wc egészíti ki.

A ház földszintjén üzletek, éttermek sorakoznak, szemben pedig az impozáns Vígszínház neobarokk épülete díszeleg. Autóval vagy tömeg közlekedve is remekül meglehet közelíteni, kettő perc sétára található a Jászai Mari tér vagy a Nyugati tér, innen több BKK buszjárat is indul és a M3. metró, 2., 4-6. villamosok indul.

Rugalmasan költözhető aktuális havi bérleti díj + 2 havi kaució ellenében!

További információkért kérem a megadott elérhetőségeken keressen.

cityrealestate.alberlet.hu

Környék: Dunához közel, Jászai Mari Tér, Nyugati Tér
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 3 kék Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 0.509 km )
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola - BKTF ( 1.197 km )
Baptista Teológiai Akadémia - BTA ( 1.843 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE PPK ( 1.764 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.279 km )
Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem - LFZE ( 1.372 km )
Magyar Képzőművészeti Egyetem - MKE ( 1.269 km )
Central European University - CEU ( 1.279 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások