Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
250.000 Ft/hó

Falk Miksa utca

Budapest, V. Kerület  76 m2, 3 szoba
Janakakisz Nelli, +36/30-299 Mutasd

részletek

Falk Miksa utcában kiadó egy első emeleti 76nm-es lakás. A nagy amerikai-konyhás nappali egy kis erkéllyel az utcára néz, a két teljesen különnyíló hálószoba pedig a csendes udvarra. Ezen felül egy tágas előszoba, WC, fürdőszoba és gardrób található a lakásban.

A lakás részben bútorozott (ágyak, szekrények, beépített konyha). Gépesített: mosógép, mosogatógép, szagelszívó, fagysztós magas hűtő, gáztűzhely, villanysütő

Kisállat hozható.
Dohányozni nem lehet.

Házközponti fűtés.
Közös költség 45.000Ft, amiben benne van a fűtés, vízdíj, és alap közösköltség is. Ezen felül csak az áramot és TV-t, internetet kell fizetni. (illetve minimális gáz, mert csak a tűzhely működik gázzal)

Környék: Jászai Mari Tér, Parlament
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 2 piros
Közlekedés egyéb: 2-es villamos Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 0.357 km )
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola - BKTF ( 1.330 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE PPK ( 1.750 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.086 km )
Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem - LFZE ( 1.451 km )
Magyar Képzőművészeti Egyetem - MKE ( 1.452 km )
Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola - SSZHF ( 1.972 km )
Central European University - CEU ( 1.086 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások