Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
220.000 Ft/hó

Falk Miksa utca

Budapest, V. Kerület  64 m2, 2 szoba
Bánhegyi-Juhász Lilla, +36/30-860 Mutasd

részletek

Az V. kerület Falk Miksa utcában kiadó egy 5. emeleti, 64 m2-es, erkélyes lakás. A saroklakás egy nagy, külön nyíló hálószobából, nappali-konyhából, fürdőszobából, külön wc-ből és előszobából áll, és egyik szobája sem néz a belső udvarra, így nagyon nyugodt. A lakás a D-Ny-i fekvésének köszönhetően világos, déli ablakaiból a Gellérthegyre és a Citadellára látni, míg az erkélyről az Olimpia parkra és a Dunára nyílik panoráma. A Kossuth téri metró, a 2-es és a 4-6-os villamos is 3 perc sétára található, és 4 élelmiszer üzlet is van a közelben.
Az áram és a gáz egyedi mérős, fogyasztástól függően alakul. A víz díja benne van a 17 050 Ft-os közös költségben. UPC kábel van bevezetve a lakásba.
Gépesített, bútorozott.
Májustól közepétől költözhető!

Környék: Jászai Mari Tér, Parlament
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 2 piros
Környék egyéb: A Kossuth téri metró, a 2-es és a
4-6-os villamos is 3 perc sétára
található, és 4 élelmiszer üzlet is
van a közelben.
Közlekedés egyéb: 2-es villamos Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 0.401 km )
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola - BKTF ( 1.341 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE PPK ( 1.785 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.140 km )
Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem - LFZE ( 1.471 km )
Magyar Képzőművészeti Egyetem - MKE ( 1.453 km )
Central European University - CEU ( 1.140 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások