Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
240.000 Ft/hó

Balaton utca

Budapest, V. Kerület  60 m2, 2 szoba

részletek

AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!

Kedves Érdeklődő!

Csodás környéken, lakberendező által berendezett, teljesen felújított, igényes bútorokkal és gépekkel felszerelt, nappali + hálószobás, franciaerkélyes gyönyörű ékszerdoboz kiadó!

A lakást azoknak ajánlanám, akik szeretnék a belváros, ugyanakkor a nyugodt környezet kombinációját megtalálni, köszönhetően a lakás központi, de kulturált, csendes utcában való elhelyezkedésének. A lakás ablakai a társasház csendes, világos kertjére néznek, amely a lakók által szabadon megközelíthető, kellemes nyújthat ebben a melegben a szabadtéri időtöltés, napozás, olvasgatás számára.

Amit még érdemes tudni:
A lakás konyhája teljesen felszerelt, a nappali és a hálószoba klimatizált, a kertre néző erkélye, kádas fürdőszobája mellett beépített széf, a kifinomult, esti órákban is természetes hatást nyújtó világítási megoldások és az ízlésesen kiválasztott kiegészítők különleges, igazi otthon élményét nyújtják a leendő szerelmese(i) számára!

A lakás fenntartási költségei alacsonyak, a közös költség ~12.000Ft (amely tartalmazza a szemétdíj, épületüzemeltetés, kertfenntartás, liftüzemeltetés, épülettakarítás költségeit), a házközponti fűtés és vízmelegítés átalánya ~15.000Ft, gázátalány 1.000Ft, a víz és villany fogyasztás alapján fizetendő.

Minimum 1 éves bérleti szerződéssel kiadó, 2 havi kaució szükséges.
Bérleti díj: 240.000Ft / hó + rezsi.

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal!

budapestapartment.alberlet.hu

Környék: Dunához közel, Jászai Mari Tér, Nagykörúton belül
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 3 kék, Metro 2 piros Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 0.429 km )
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola - BKTF ( 1.257 km )
Baptista Teológiai Akadémia - BTA ( 1.960 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE PPK ( 1.761 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.196 km )
Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem - LFZE ( 1.409 km )
Magyar Képzőművészeti Egyetem - MKE ( 1.352 km )
Central European University - CEU ( 1.196 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások