Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
120.000 Ft/hó

Balaton utca

Budapest, V. Kerület  29 m2, 1 szoba
Borsos Ágnes, +36/70-501 Mutasd

részletek

Belvárosi lakás kiadó az V. kerületben

Kiadó a Balaton utcában egy 29 mn-es stúdiólakás, melyhez kilépő erkély is tartozik. A lakás teljes körűen felújított, bútorozott, gépesített, stílusos és világos (4. emeleti, lifttel rendelkezik a ház). A konyha és a szoba egy légtérben van, de több ablakkal is rendelkezik a lakás. A zuhanyzó helység a felújítás során került átalakításra a nagyobb komfort érdekében. A biztonságos környék miatt ideális lakás akár egyedül állók számára. A lakás hosszútávra kiadó, a bérleti idő minimum 1 év.
Közlekedés: 4-6 villamos, 2 villamos, 3 metró 3 perc séta. Margit sziget és Nyugati pályaudvar is 5 perc alatt megközelíthető.
Bérleti díj: 130.000 Ft/hó + rezsi
Közös költség és fűtés: 20.000.Ft/hó, mely a korlátlan vízfogyasztást is tartalmazza. Egyedi méréssel csak az elektromos áramfogyasztást kell ezen felül fizetni.

A lakás október 15.-tól költözhető, kaució 2 hónap.

Érdeklődni mindennap 17h után lehet és INGATLANOSOK hívását nem kérem.

Környék: Jászai Mari Tér
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 3 kék Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 0.398 km )
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola - BKTF ( 1.187 km )
Baptista Teológiai Akadémia - BTA ( 1.897 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE PPK ( 1.701 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.170 km )
Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem - LFZE ( 1.341 km )
Magyar Képzőművészeti Egyetem - MKE ( 1.282 km )
Central European University - CEU ( 1.170 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások