Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
240.000 Ft/hó

Balassi Bálint utca

Budapest, V. Kerület  62 m2, 2 szoba

részletek

Az V. kerületben, a Parlament szomszédságában, frekventált helyen a Balassi Bálint utcában, egy igényesen, luxus szinten felújított, 2 szobás lakás kiadó. A lakás régi épületben van, 62 nm, 4. emeleti, erkélyes. Prémium kategóriás új bútorokkal berendezett, a legmodernebb új gépekkel, klímával felszerelt lakásban, a felújításkor a legapróbb részletekig ügyeltek arra, hogy minden az igényességet sugallja. A lakás teljesen felszerelt (ágynemű, morzsaporszívó stb.), beköltözéskor ide már csak a személyes dolgait kell hoznia. A lakáshoz tartozik egy 10nm-es terasz szecessziós kovácsoltvas díszítésű korláttal, melyről panoráma van a Dunára és a budai hegyekre. A lakás fűtése cirkó rendszer. A lakásba távirányítású redőny és hőmérsékletérzékelő lett beszerelve. A közös költség 11 ezer forint, mely tartalmazza a vizet. Neves belső építész tervezte. A gáz, villany elszámolása mérőóra alapján történik.
Kérésre videot küldök a lakásról.
A lakás azonnal költözhető minimum egy évre bérelhető két havi kaucióval és tárgy hó bérleti díjjal. Az ár nettó ár! Várom hívásukat minden nap 8-21:00 óra között.

Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 0.444 km )
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola - BKTF ( 1.411 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE PPK ( 1.838 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.158 km )
Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem - LFZE ( 1.538 km )
Magyar Képzőművészeti Egyetem - MKE ( 1.526 km )
Central European University - CEU ( 1.158 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások