N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
204.000 Ft/hó

Bajcsy-Zsilinszky út

Budapest, V. Kerület  50 m2, 2 szoba

részletek

KIADÓ a város szívében, a Bajcsy-Zsilinszky úton, az Arany János metrómegállónál, egy luxus szinten felújított 2 szobás, BÚTOROZOTT, GÉPESÍTETT, 50 nm-es, 3. emeleti lakás.

A 1872-ben épült 5 szintes, liftes, tiszta és rendezett tégla társasház nagyon jó állapotban van. Jó lakóközösséggel és biztos anyagiakkal rendelkezik. (Freistädtler Antal bérház; tervezte: Otto Wagner)

A lakás luxus szinten bútorozott és gépesített és max. 2 fő számára komfortos. A szobák külön nyílnak és ablakai csendes mellékutcára néznek. A zuhanyzós fürdő egyben van a WC-vel. Az ingatlan biztonsági ajtóval, hangszigetelt ablakokkal és klimával felszerelt. A melegvízről és a fűtésről combi-cirkó gondoskodik.

A háztól 50 méterre található parkolóházban 30.000 Ft-ért/hó parkoló is bérelhető.

A közös költség 20.000 Ft, amely magába foglalja a hidegvizet, az épülettakarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást és a közös képviselet díját.

A környék infrastruktúrája nagyon jó. Szemben van a M3-as metró (Arany János utca) és gyalog is elérhető a belváros. Rengeteg a kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt és szolgáltató, posta, gyógyszertár, orvos, iskola, éttermek és a szórakozási lehetőség és kultúrális programokat kínáló hely és parkokban egyaránt bővelkedik ez a városrész.

A közlekedés is kiváló, hiszen pár percre van két metró és több busz és troli is jár itt (M1, M3, 9, 15, 115, Éjszakai 914, 914A, 931, 950, 950A, Troli 70, 72, 73, 78). Percek alatt eljuthatunk szinte bármely közlekedési csomópontjára a városnak.

Nem dohányzó, fizetőképes leinformálható bérlőket keresünk, csak hosszútávra! Szerződni minimum egy évre 2 havi kaució és egy havi bérleti díj (+kktg.) megfizetése után lehetséges.

Ha kérdése van, hívjon bármikor - AKÁR HÉTVÉGÉN IS - bizalommal!

Állok rendelkezésére Viber-en, Whatsapp-on vagy akár Skype-on (Tamara Gürtler) is!!!

A közvetítés díjtalan!

diamond.alberlet.hu

Környék: Andrássy út, Bazilika, Deák Tér, Nagykörúton belül, Váci utca
Közlekedés: 47-es 49-es villamos, Kis földalatti, Metro 3 kék, Metro 2 piros
Környék egyéb: Arany János metró megálló
Közlekedés egyéb: Troli 70, 72, 73, 78

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások