N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
165.000 Ft/hó

Alkotmány utca

Budapest, V. Kerület  36 m2, 1 szoba

részletek

SZÁMLAKÉPES 1 szobás lakás kiadó Budapest V. kerület Alkotmány utcában közvetlen a KOSSUTH TÉR mellett, 6 emeletes liftes szépen karbantartott társasház 5. emeletén, amely dél-keleti fekvésű.
Az ingatlan TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT, modern bútorokkal és műszaki berendezésekkel felszerelt.

A lakásba a biztonsági ajtót kinyitva egy tágas konyha-étkezőbe (10 m2) lépünk, amely minőségi TEKA beépített konyhabútorral és háztartási gépekkel felszerelt (elektromos tűzhely, mosogatógép, páraelszívó, kombinált hűtő-fagyasztó, mikrosütő). A konyha sarkában található az étkezőasztal és négy szék, mely a beige falszín és tapéta, valamint a spotlámpák miatt a rohanó hétköznapok meghitt pillanatát nyújtja az étkezések közben.

Innen közelítjük meg a csendes udvarra néző, kettő ablakkal rendelkező hangulatos és világos nappalit (22 m2). A szoba a mai trendet követően lett kialakítva, így a falak tapétázása, a szoba megvilágítása, a világos beige bőrkanapé, a beépített ruhásszekrény és a házi mozi rendszer. A szobában ötletes az ágy elhelyezése, mely a kanapé előtti lépcsőben került rejtett módon kialakításra és könnyed mozdulattal elővarázsolható a kellemes alvást biztosító igényes matrac.

A szobából nyílik a fürdőszoba (4 m2), melynek a burkolása követi a lakás többi helyiségének színvilágát a beige -barna- mogyoró színt. A beépített fürdőszobai mosdó, a praktikus üvegajtóval elzárt zuhanyzó, a modern energiatakarékos Ariston villanybojler, a WC és az automata mosógép található itt.


A lakás összességében kellemes érzést nyújtó, világos, jó hangulatú és beosztású ENERGIATAKARÉKOS megoldásokkal és ALACSONY REZSIVEL rendelkező.

A lakás havi költségei: bérleti díj 165.000Ft + közös költség 12.500Ft (tartalmazza a gáz cirkó FŰTÉS és VÍZFOGYASZTÁS !!!, valamint szemétszállítás költségét). Az áramdíj fogyasztástól függően kb. havi 3.000 Ft.

A lakás 1 havi bérleti díj + 2 havi kaukció megfizetése után, hosszú távra kiadó (min. 1 év), kisállat nem vihető be, dohányzás nem megengedett.

Az ingatlantól 100 méterre a Parlament, közelében több Minisztérium (Földművelésügyi, Nemzetgazdasági, Igazságügyi, Honvédelmi), számos országos szervezet székháza (Gazdasági Versenyhivatal, Országos Választási Iroda), a Banknegyed.

cityrealestate.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Andrássy Gyula Budapesti Német Nyelvű Egyetem - ANNYE ( 1.938 km )
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 0.082 km )
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola - BKTF ( 0.999 km )
Baptista Teológiai Akadémia - BTA ( 1.891 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE ( 1.962 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE ÁJK ( 1.962 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE BTK ( 1.681 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE PPK ( 1.357 km )
Heller Farkas Gazdasági és Turisztikai Szolgáltatások Főiskolája - HFF ( 1.899 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 0.795 km )
Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem - LFZE ( 1.082 km )
Magyar Képzőművészeti Egyetem - MKE ( 1.162 km )
Pázmány Péter Katolikus Egyetem - PPKE HTK ( 1.950 km )
Semmelweis Egyetem - SE EFK ( 1.924 km )
Színház- és Filmművészeti Egyetem - SZFE ( 1.728 km )
Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola - SSZHF ( 1.644 km )
Central European University - CEU ( 0.795 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások