Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
130.000 Ft/hó

Szigeti József utca

Budapest, IV. Kerület  54 m2, 1 szoba + 1 félszoba

részletek

IV. kerületben, ÚJPESTEN, a GÖRGEY ARTÚR ÚTI KERTVÁROS szomszédságában, a Szigeti József utcában, egy tízemeletes, liftes, rendezett társasház 8. emeletén kiadó egy 54 nm-es, 1 + 1 FÉLSZOBA + ÉTKEZŐS, közepes állapotú, ERKÉLYES, PANORÁMÁS, GARDRÓBOS, részben bútorozott és gépesített, rendkívül jó elosztású, csendes, világos, napfényes lakás.
A lakásban egy nagyméretű, ERKÉLYKAPCSOLATOS NAPPALI, egy félszoba, egy ÉTKEZŐ, egy GARDRÓBHELYISÉG, egy ÁTADÓABLAKOS konyha, egy kádas fürdőszoba, egy külön WC és egy előszoba került kialakításra. A szobák KÜLÖN NYÍLNAK. A nappalihoz egy 4 nm-es, PANORÁMÁS ERKÉLY is tartozik. Az étkező egyedi hangulatáról a konyhára nyíló átadóablak gondoskodik. Az előszobából nyíló gardróbhelyiség remek tárolási alternatívaként szolgál. A nyugati tájolású erkélyről és az ablakokból lenyűgöző kilátás tárul a környékre, illetve a budai hegyekre.
Télen a meleget távfűtés biztosítja. Parkolásra az utcán van lehetőség ingyenesen, illetve a közeli, őrzött, szabadtéri parkolóban autóbeálló is bérelhető.
A közlekedés a belváros irányába kiváló (M3 metró, 14-es, 12-es villamos, buszok). Az ÚJPEST-KÖZPONT metrómegálló, a SZENT ISTVÁN TÉR, a VÁCI ÚT, a NÉPSZIGET, a SZUSZA FERENC STADION, a FÓTI ÚT, a RÁKOSPALOTA-ÚJPEST VASÚTÁLLOMÁS, a SZILAS PARK és az M3-AS AUTÓPÁLYA is percek alatt elérhető. A közelben megtalálható minden, ami a hétköznapi élethez szükséges.

Közös költség: 11 ezer HUF/hó
Rezsi: A lakás fenntartási költségei rendkívül kedvezőek. A víz és a villany fogyasztás szerint fizetendő. A fűtés díja 14 ezer HUF/hó.

AZONNAL költözhető!

Bérleti díj: 130 ezer HUF/hó+rezsi+kaució

Érdeklődni: Vöő Gergely
Hívjon bizalommal a nap bármely szakában, valamint hétvégén is!
I also speak English.

A bérlők részére a közvetítés ingyenes!

skyholdingatlan.alberlet.hu

Közlekedés: Metro 3 kék
Környék egyéb: Újpest-központ
Közlekedés egyéb: 12-es, 14-es villamos Egyetem közeli:
Károli Gáspár Református Egyetem - KRE ÁJK ( 0.614 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások