Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
140.000 Ft/hó

Rózsa utca

Budapest, IV. Kerület  46 m2, 1 szoba + 1 félszoba
Széles Csaba, +36/30-381 Mutasd

részletek

Április 1-től kiadóvá válik újpesti 46m2-es panellakásunk az Árpád Üzletházzal átellenben, részben bútorozottan. A lakás másfél szobás, ablaktalan konyhás. 10 emeletes ház 2. emeletén található. Zárt és fűtött folyosóról nyílik. A fürdő és WC egy helyiségben találhatóak, a gardrób szomszédságában. A nagyobb szoba 22 m2, a kisebb 11 m2. A szobák egymásból és külön is nyílnak és mindkettő nagyon világos, nyugati tájolású. A 2 szoba laminált padlós,tapétázva és festve is van.
A rezsiköltségeket külső szigetelés, hőszigetelő műanyag ablakok (redőnnyel) mérséklik. Nyáron klíma teszi kellemesebbé a hőmérsékletet, amivel igény szerint fűteni is lehet!
Rezsi: távhő + meleg víz általány 8900Ft, közös költség 9000ft, hideg víz+ gáz +csatornázás +szemét havi 4500ft, áram átlagosan 3000ft. A lakás gépesített: gáztűzhely, hűtő, mosógép, klíma.
Bérleti díj:140.000Ft plusz rezsi. Szerződéskötéshez egy havi bérleti díj és kettő havi kaució szükségeltetik.
Ingatlanosok kérem ne hívjanak.

Közlekedés: Metro 3 kék Egyetem közeli:
Károli Gáspár Református Egyetem - KRE ÁJK ( 0.332 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások