Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
115.000 Ft/hó

Perényi Zsigmond utca

Budapest, IV. Kerület  30 m2, 1 szoba

részletek

Bérleti díj: 115ezer Ft/hó +Rezsi

Teljeskörűen felújitott, egyedi stílusú lakás kiadó, 6 lakásos tégla építésű házban, Újpest központtól nem messze. A lakás 30nm-es plusz egy 15nmes galléria kényelmes belmagassággal.
A lakás rezsije nagyon alacsony. (Közösköltség magában foglalja a víz számlát, szemétdíjat), villany és gáz fogyasztás alapján fizetendő.

-Remek elrendezésű
-Egyedi design, dísztéglás bárpulttól a fürdőszoba kövezésig
-Felújított (+új boiler)
-Kádas fürdőszoba
-Alacsony fenntartás

A lakás nagyrészben bútorozatlan, a gallérián egy kihajtható ágy és egy szekrény van, a konyhában egyelőre tűzhely és mosogatógép van, illetve, kialakított hely van elöltöltős mosógépnek és hűtőnek. Megbeszélés szerint, beköltözéskor biztosíthatok mosógépet és hűtőt. Amennyiben erre nincs szükség (pl. új albérlőnk hoz magával sajátot) akkor a bérleti díjból egy keveset engedhetek.

Tökéletes egyedülállónak vagy egy párnak.
Minimum 1 évre. 2 havi kaucióval és az első havi bérleti díjjal azonnal költözhető.

Dohányzás nem megengedett.

Jólnevelt kutya (max 6kg) megbeszélhető, más kisállat nem megengedett (lábatlan sem..). Kérem jelezze előre.

Közlekedés: Kivaló közlekedés Újpest Központ vagy Újpest Városkapu metrómegállokhoz, 147es busz 1 perc sétára, 30as buszok 3perc sétára, 1 buszok 5perc sétára esnek a lakástól.

További részletekért kérem hívjon bátran.
Magánszemélytől kiadó.

Közlekedés: Metro 3 kék Egyetem közeli:
Károli Gáspár Református Egyetem - KRE ÁJK ( 1.849 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások