Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
90.000 Ft/hó

Mikszáth Kálmán utca

Budapest, IV. Kerület  15 m2, 1 szoba
Gyurkó Melinda, +36/30-239 Mutasd
Az albérlet adatai
Épület típusa Tégla Lakás
Bérleti díj 90 000 HUF / hó Árfigyelés
Kaució 180 000 HUF
Rezsiköltség 8 000 HUF / hó
Közös költség 5 000 HUF / hó
Méret 15 m2
Szobák száma 1 szoba
Berendezés Részben berendezett, gépesített
Emelet Félszuterén
Kilátás Kertre néző
Minimum bérlési idő Legalább egy év
Beköltözhető 2019-09-28
Lakás adatai
Város Budapest
Kerület IV. kerület
Kerület rész Újpest-Kertváros
Ingatlan címe Mikszáth Kálmán utca
Ingatlan állapota Felújított
Komfort fokozat Komfort
Fűtés Villany
Konyhai szellőzés Ablak
Ház jellege Kis társasház
Tájolás Nyugat
Építés éve 1975
Épület szintjei 3
Belmagasság 290 cm

részletek

Újpesten, 12-es, 14-es villamos vonala mellett, közel a Rákospalota vasútmegállóhoz frissen felújított fiatalos, nagyon helyes, világos, kényelmes mini garzon kiadó. Félszuterén, de nagy ablakokkal, a konyha észak-keleti fekvésű, a szoba nyugati. Bentről nem érezni a félszuterén jelleget. Előnye, hogy télen a lakás meleg, igy kevesebbet kell fűteni, nyáron pedig jó hűvös, nem kell klíma! Hátsó, belső kertre néző, a kertbe akár ki is lehet menni a lépcsőházon át.
Fűtése jelenleg elekltromos lesz. Zuhanyzós - wc-s fürdőszoba külön, a konyha - szoba pedig egyben.
Konyhabútor, mosógép van, hűtő lesz, ha vki kéri, még igény szerint lesz bent ágy, és/vagy bútor,de ha vki üresen kéri, akkor az is megoldható.
Mivel frissen lett kialakítva, igy rezsi számla adatokat nem tudunk mondani, de használat alapján minimális lesz a rezsi (erre irtam 8 ezret). Közös költség 4780 ft.
Közlekedésileg mellette megy a 14-12 -es villamos, akár gyer felé, vagy Újpest Kp-ba, Lehel térre, vagy Rákospalotára, illetve vonattal Nyugatiba, Vác vonal felé , stb. könnyen lehet mozogni.....
1 havi bérleti díj + 2 havi kaució szükséges. Kis állatot nem szeretnénk, 1-2 főnek lenne jó. Szeretnénk rendes, kulturált, tisztaságot kedvelő lakót. Nem szeretnénk dohányzót és kisállatot. Köszönjük szépen.

Egyetem közeli:
Károli Gáspár Református Egyetem - KRE ÁJK ( 1.530 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások