Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
140.000 Ft/hó

Lahner György utca

Budapest, IV. Kerület  44 m2, 1 szoba + 1 félszoba
Bali Balázs, +36/20-206 Mutasd

részletek

Újpest kertvárosában, 2008-ban épült hangulatos lakóparkban 1.5 szobás lakás kiadó.

A lakópark jó infrastrukturális ellátottsággal rendelkezik, ill. tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető: a metrótól 6 perc villamossal (12/14), a Nyugatitól 11 perc vonattal, az utca végén kerékpárút van. Parkolás a ház előtt lehetséges.

Az ingatlant újszerű bútorokkal (szekrények, tölgyfa ágy, kanapé) együtt kínáljuk kiadásra. A földszinti elhelyezkedésből adódik, hogy a lakás teljesen akadálymentes. Fiataloknak vagy egyedülálló idős családtagoknak egyaránt szóba jön. A lakást 10 nm-es terasz kapcsolja össze a kerttel. Az ingatlan kiváló, teljesen újszerű állapotban van.

A közösköltség magába foglalja a felújítási alapot, a közös képviselet, a kert- és épületvilágítás, valamint a kertgondozás és a szemétszállítás díját.

Fenntartási költségek: A lakás vízórával rendelkezik és egyedi fűtési rendszere van. A fűtést és a meleg vizet Viessmann típusú turbó cirkó biztosítja. A lakás biztosítással rendelkezik, amelynek fizetését a bérlő vállalja (1.295 Ft/hó).

Bérleti időtartam
Legkorábban: 2019. májusától
Tartam: megállapodás szerint

Közlekedés: Metro 3 kék
Közlekedés egyéb: 12 és 14 villamos Egyetem közeli:
Károli Gáspár Református Egyetem - KRE ÁJK ( 1.081 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások