Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
150.000 Ft/hó

Lachner György utca

Budapest, IV. Kerület  53 m2, 2 szoba
Margittay Szilvia, +36/30-406 Mutasd

részletek

Újpesten családi házas, zöld övezetben kiadó egy 53 nm-es, magasföldszinti, gépiesített, bútorozott és erkéllyel rendelkező lakás elsősorban igényes, rend- és tisztaságszerető, dolgozó gyermektelen fiatal párnak, vagy egyetemistáknak. A lakáshoz pince is tartozik, ennek bérleti ára az albérleti díjban benne van. A lépcsőházból az előszobába érkezünk, itt található egy kicsi spejz. Onnan nyílik a nagyobbik szoba és a konyha. A nagyobbik szobából egy kisebbik nyílik, a kisebb szobát a konyhával egy közlekedő folyosó köti össze, ahonnan a fürdőszoba is nyílik. A közlekedő folyosón beépített gardrobe szekrény található. A lakásban konvektoros fűtés van. Parkolási lehetőség zárt udvarban lehetséges. Ugyan kijjebb esik a központtól, cserébe viszont nyugodt, csendes környezetben lakhat az ember. A központba való bejutás a váci vonattal, a 12-es 14-es villamossal, 20E, 220-as számú helyijáratokkal megoldható, ha nem rendelkezik autóval. Gyalogtávra található több gyógyszertár, bevásárlási lehetőség (pl Spár) szórakozási lehetőségek. A lakóközösség összetartó és igényes, ügyelnek a nyugalomra, a rendre és a tisztaságra, szívügyükön viselik a szelektív hulladékgyűjtést, és ezt minden lakótól elvárják. Dohányzás kizáró ok, kisállat nem hozható. Érdeklődni hétköznap 5 után, hétvégén bármikor.

Egyetem közeli:
Károli Gáspár Református Egyetem - KRE ÁJK ( 1.219 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások