Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
150.000 Ft/hó

Laborfalvi Róza utca

Budapest, IV. Kerület  72 m2, 2 szoba + 1 félszoba

részletek

JÓ HELYEN, JÓ KÖZLEKEDÉSSEL!
3 KÜLÖN NYÍLÓ SZOBÁS CSALÁD BARÁT LAKÁS!

Kiadó a 4. kerületben a Laborfalvi Róza utcában egy Társasház, 8. emeleti (LIFT VAN), 72 nm-es, FRISSEN FESTETT, NAPPALI + 2 HÁLÓSZOBÁS (Mindhárom szoba külön nyíló) + HALLOS ÉS ERKÉLYES, részben bútorozott és gépesített (tűzhely, mosógép, MOSOGATÓGÉP, KLÍMA), parkra néző kiváló elrendezésű panel lakása.

Bérleti díj: 150.000 Ft/hó
Közös költség: 14.200 Ft/hó
A rezsi költség a fűtés, valamint a fogyasztás utáni áram, gáz és vízszolgáltatás díját tartalmazza, valamint a leendő bérlő igénye szerinti internet szolgáltató költségét.
Fűtés: Távfűtés

A KÖZLEKEDÉS KIVÁLÓ: A háztól 2 PERCRE található a 25-ös, 104-es, 204-es 121-es és 196-os buszok megállója. Jelenleg Újpesten metrópótló busz közlekedik a Lehel térig, melynek Árpád üzletháznál lévő végállomása MAX. 5 PERCES SÉTÁVAL ELÉRHETŐ.

A parkolás az utcán ingyenes!

Az Árpád út túloldalán a STOP SHOPBAN minden megtalálható ami a hétköznapi élethez szükséges! A ház közelében óvoda, iskola és több park és játszótér található! Kényelmes sétával rövid idő alatt elérhető az Árpád Üzletház, a TESCO, az Újpesti Piac, a Népsziget, és a Római part is!

A dohányzás CSAK AZ ERKÉLYEN MEGENGEDETT, KISÁLLATTAL KAPCSOLATBAN ELŐZETES EGYEZTETÉS SZÜKSÉGES!

A lakás minimum 1 évre kiadó, 2 havi kaució és az 1. tárgyhavi díj megfizetése után AZONNAL költözhető.

Keressen bizalommal, akár szombaton is!
Ha nem vagyok elérhető, visszahívom!

www.renthungary.hu

Közlekedés: Metro 3 kék
Környék egyéb: Újpest-Központ Egyetem közeli:
Károli Gáspár Református Egyetem - KRE ÁJK ( 0.445 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások