Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
120.000 Ft/hó

Kassai utca

Budapest, IV. Kerület  30 m2, 1 szoba
Illyés Sándor, +36/30-944 Mutasd
Az albérlet adatai
Épület típusa Tégla Lakás
Bérleti díj 120 000 HUF / hó Árfigyelés
Kaució 240 000 HUF
Rezsiköltség 25 000 HUF / hó
Közös költség 8 000 HUF / hó
Méret 30 m2
Szobák száma 1 szoba
Berendezés Részben berendezett
Emelet 3
Lift Igen
Kilátás Utcai
Beköltözhető 2020-09-20
Amerikai konyha
Közös költségben: Épület takarítás, Szemétszállítás, Lift üzemeltetés
Lakás adatai
Város Budapest
Kerület IV. kerület
Kerület rész Újpest-Központ
Ingatlan címe Kassai utca
Ingatlan állapota Kitűnő
Komfort fokozat Összkomfort
Fűtés Házközp. mérőórával
Melegvíz Házközp. mérőórával
Konyhai szellőzés Elszívó és ablak
Ház jellege Kis társasház
Parkolási lehetőség Mélygarázs
Tájolás Dél-Kelet
Építés éve 2020
Épület szintjei 4
Belmagasság 270 cm
Internetszolgáltató UPC
Kábeltévé szolgáltató UPC

Lakás jellemzők: Fürdőkád, Privát fürdőszobaRedőny, Biztonsági ajtó, Ikea bútorok, Zárható szobaajtó, Műanyag ablak, Privát fürdőszoba
Épület jellemzők: Elektromos garázskapu, Lépcsőházas

részletek

Újonnan, 2020-ban épült társasházunk 16, kiadásra szánt 1,2,3 szobás lakásokat foglal magába. Az épület 4 emeletes, zárt lépcsőházas, liftes, a pincében és a földszinten teremgarázsok és tárolók találhatók, melyek a lakásokkal együtt bérelhetők. További információk a berlakasokbudapest hu oldalon.

Lakásaink hosszútávú kiadásra tervezettek, felszereltségük is ebben a szellemben és a mostanában nagyon aktuális higiéniai szempontokat is figyelembe véve lett kialakítva. Aki hosszútávra tervez, igazi békés, meleg otthont szeretne, az saját igényére formálja lakását bútorokkal, kiegészítőkkel. Persze vannak beépített bútorok, melyek a lakáshoz tartoznak, mi ezeket a bútorokat biztosítjuk.
A lakások konyhabútorral, sütővel, tűzhellyel, gardrob szekrénnyel, előkészített légkondicionálással, riasztóval felszereltek.
Tartozék még biztonsági bejárati ajtó, alumínium redőny, karnis, laminált lap és csempe burkolat.
Minden fogyasztás egyedileg mérhető. Közös költség 7.500 Ft/hó.

A kerület központja infrastruktúrájában vetekszik Budapest belvárosával, hiszen üzletekkel, szolgáltatásokkal kimagaslóan ellátott környék. Közlekedése is kiváló, a már említett M3 metró mellett a város minden irányába közlekednek buszok, villamosok.
Gépkocsival kényelmesen lehet közlekedni a széles utakon, mint Újpest főútja, az Árpád út, vagy a belváros felé vezető István/Pozsonyi út, továbbá az M0 autópálya sincs már messze innen. 1 kilométerre találjuk a Dunát az Újpesti vasúti, gyalogos és kerékpáros híddal, mely a Népszigetet érintve Óbudát köti össze a kerülettel.
A közelben több óvoda, általános iskola is található, sőt, középiskola is, mint a Könyves Kálmán Gimnázium.

Környék: Dunához közel
Közlekedés: Metro 3 kék Egyetem közeli:
Károli Gáspár Református Egyetem - KRE ÁJK ( 0.895 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások