Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
140.000 Ft/hó

Károlyi István utca

Budapest, IV. Kerület  50 m2, 2 szoba

részletek

Újpest Városkapunál, a Károlyi István lakóparkban kiadó egy 50 m2-es, kétszobás, amerikai konyhás, külön fürdőszoba és WC, külön bejáratú zárható ajtós és redőnyös hálószobás, nappaliból nagy erkélyes, a váci úttal párhuzamos kis utcára néző szép világos, délután napos D-Ny-i fekvésű, 2. emeleti lakás. A konyhában és a fürdőszobában is ablak van, nagyszerűen lehet szellőztetni és az ablakok ráccsal felszereltek, így nyugodtan nyitva lehet bármikor hagyni! A lakás nagyon gazdaságos rezsijű, havi átlag 20-25 ezer forint a lakásban lakók számától és a fogyasztástól függően: a közös költséggel együtt a saját házközponti fűtés és vízmelegítés illetve szemétszállítás átalány díja télen- nyáron összesen mintegy 12-15000 forint, ezen kívül a víz és csatornadíj és az elektomos áram a külön mérőórák fogyasztása szerint további 8-10 ezer forint körüli.
TV és Internet előfizetés is lehetséges, külön szerződhető a kábel szolgáltatókkal.
A lakás több mint 8 évig lakott első bérlője után teljeskörűen karbantarva és javítva, frissen festve és nagytakarítva, üresen, sütővel, főzőlappal és páraelszívóval beépített szép konyhaszekrénnyel várja új lakóját hosszú távra.
Az utcán ingyenesen lehet parkolni vagy a garázsban autóbeállót is lehet külön bérelni.
Háziállat nélkül, nemdohányzóknak!
Kérem telefonon érdeklődjön!

Környék: Dunához közel
Közlekedés: Metro 3 kék Egyetem közeli:
Károli Gáspár Református Egyetem - KRE ÁJK ( 1.616 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások