Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
160.000 Ft/hó

István út

Budapest, IV. Kerület  67 m2, 2 szoba + 1 félszoba
Csermanek Janos, +36/20-971 Mutasd

részletek

Kérem ingatlanosok ügynökök ne keressenek! Közjegyzői szerződéssel adom ki, így számlát is adok, ami esetleg elszámolható. Adózok utána! Tartozkodásihely létesíthatő.
A lakás a metró végállomástól három percre van, egy olyan házban, ahol idősebb korosztály szeretettel lakik. A lakások szinteltolással vannak, így szomszéd nincs. A lakás teljesen klimatizált, most lett felújítva.. Az ajtón belépve jobbra található egy nagy konyha nagy ablakkal, ahol étkezni is lehet.
Balra egy spejz + mosógép kiállással, így a panel fürdő nagyobb lesz. A cca 22m2 klímás nappaliba belépve jobbra az erkély az István útra néz. Balra egy kétszárnyú tolóajtón jutunk be egy szobába. A szoba egy csendes udvarra néz. A nappali mellet található egy járólapos folyosó. Innen nyílik a WC, fürdő, kisszoba. A kisszobában is klíma található és egy hatalmas ablak, ami egy udvarra néz szintén.
A lakást hosszútávra szeretném kiadni, ezért nincs felszerelve gépekkel. A közelben MINDEN megtalálható, bolt, piac, posta, kormányablak, futópálya (Semsey park), irtó jó nappali éjszakai közlekedéssel. Parkolás egész nap ingyenes.

Közlekedés: Metro 3 kék Egyetem közeli:
Károli Gáspár Református Egyetem - KRE ÁJK ( 0.995 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások