Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
465.000 Ft/hó

Homoktövis utca

Budapest, IV. Kerület  180 m2, 8 szoba

részletek

A város csendes, kedvelt részén, a Homoktövis Lakóparkban kiadó egy saját kerttel és teraszokkal rendelkező igényes otthon.

180 nm-es lakás két ingatlan egybenyitásával lett kialakítva, két nappaliból, 6 szobából, 3 fürdőszobából (zuhanyzóval és fürdőkáddal valamint bidével is ellátott) valamint egy külön, vendég wc-ből áll.
Az ingatlanhoz egy saját, 110 nm-es kert rész valamint 2 terasz , valamint egy 10 nm es tároló és egy bérelhető, 22 nm-es teremgarázs tartozik.

A közös költség mindössze 35 ezer Ft., mely már magába foglalja , a szemét szállítást, a kertgondozást, a lépcsőház karbantartás, a közös víz és villany használatot. Ezen kívül minden fogyasztás egyedi órával mért.

A lakás gépesítetten (sütő, mosogatógép, főzőlap, mikro, hűtő kivéve mosógép) akár bútorozattan vagy bútorok nélkül, hosszútávra (minimum egy évre) két havi kaucióval és az első havi bérleti díjal május 15-től költözhető.

A lakás városbeli elhelyezkedése különleges, az Auchan Dunakeszi bevásárlóközpontja, az Aquaworld valamint az M0-M3 feljáró autóval pár perces távolságon belül elérhetőek.

arenda.alberlet.hu

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások