N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
329.000 Ft/hó

Völgy utca

Budapest, III. Kerület  160 m2, 4 szoba

részletek

III., Csillaghegy csendes utcájában kiadó teljesen felújított ikerház fele.
Mind tömegközlekedéssel mind egyénileg könnyen megközelíthető, több színvonalas bevásárlási lehetőség a közelben, bölcsőde, óvoda, iskola pár perces sétára található.

A felújítás 2018 januárban fejeződött be (hőszigetelés, ablakcsere, fűtés, víz, világítás) A fűtést és a meleg vizet gazdaságos kondenzációs kazán szolgáltatja, okos otthon megoldásokkal, szintenkénti computeres hőmérséklet szabályozással. A nyári melegben az egész házat légkondicionáló berendezések teszik kellemes hőmérsékletűvé. (hűtő-fűtő)

A külön bejáratú szuterén szinten egy nagy ablakkal kertre néző, világos szoba, mely üzleti tevékenységre, irodának is alkalmas, melegpadlós tárolóhelység és előtér van. Az előtérből belső lépcső vezet a földszintre.
A főbejárat a földszinten előszobába nyílik, ahonnan fürdőszoba, étkezős konyha és nagy, napsütötte nappali érhető el. A konyha új, igényes méretre készült bútorral van berendezve.

Az emeletre fa borítású, rozsdamentes acél korlátú lépcső vezet. Itt 3 hálószoba, melyből az egyik közvetlen terasz kapcsolatos, fürdőszoba, külön WC, előszoba van. Az előszobából lehet kijutni a másik teraszra, valamint lépcsőn a beépített, fűtött tetőtérbe, amely tároláson kívül hobbiszobának, gyerek játszónak is alkalmas.

A kertbe elektromos kapu segítségével egyszerűen lehet beállni autóval. Könnyen gondozható pihenőkert szolgálja a kikapcsolódást.
A lakás bútorozatlan, köszönhetően a gazdaságos fűtésnek, alacsony rezsijű.
Azonnal költözhető, hosszútávra.

Bérleti díj: 329000 Ft/hó + Rezsi
hívjon bizalommal!!

revival.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Zsigmond Király Főiskola - ZSKF ( 1.970 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások